02/10/2018 11/10/2018 Στα πλαίσια της συμπαράστασης της Ιεράς Μητρόπολης Βεροίας, στις οικογένειες που κάποια μέλη τους αντιμετωπίζουν προβλήματα από τη χρήση ναρκωτικών ή αλκοόλ, ξεκίνησε η λειτουργία προγράμματος αυτοβοήθειας γονέων, σε συνεργασία με τις ομάδες ανώνυμων οικογενειών. Πρόκειται για το πρόγραμμα “Ανώνυμες Οικογένεις” που έχει βοηθήσει πάρα πολλές οικογένειες σε όλη την Ελλάδα και παγκόσμια, να αντιμετωπίσουν...
02 Οκτωβρίου, 2018 - 8:07
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2018 - 10:37

Ι.Μ. Βεροίας: Ομάδα Υποστήριξης οικογενειών ατόμων με εξαρτήσεις

Διαδώστε:
Ι.Μ. Βεροίας: Ομάδα Υποστήριξης οικογενειών ατόμων με εξαρτήσεις

Στα πλαίσια της συμπαράστασης της Ιεράς Μητρόπολης Βεροίας, στις οικογένειες που κάποια μέλη τους αντιμετωπίζουν προβλήματα από τη χρήση ναρκωτικών ή αλκοόλ, ξεκίνησε η λειτουργία προγράμματος αυτοβοήθειας γονέων, σε συνεργασία με τις ομάδες ανώνυμων οικογενειών.

Πρόκειται για το πρόγραμμα “Ανώνυμες Οικογένεις” που έχει βοηθήσει πάρα πολλές οικογένειες σε όλη την Ελλάδα και παγκόσμια, να αντιμετωπίσουν με επιτυχία το μεγάλο πρόβλημα των ναρκωτικών, στηρίζοντας πρώτα τους γονείς και στη συνέχεια βοηθώντας τα παιδιά τους, να ξεφύγουν από τον επικίνδυνο κόσμο των εξαρτήσεων από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

Οι συναντήσεις της ομάδας αυτοβοήθειας των ανωνύμων οικογενειών, πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη 6 με 8 το απόγευμα, στην αίθουσα πίσω από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξάνδρειας.

Το πρόγραμμα αυτοβοήθειας είναι δωρεάν και αφορά αποκλειστικά γονείς που τα παιδιά τους είναι εξαρτημένα από ναρκωτικά ή αλκοόλ.

Υπεύθυνος είναι ο κ. Χρήστος Γκουτζουμπίνης.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 6937486887

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων