15/12/2018 15/12/2018 Μια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση γεμάτη αγάπη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου το μεσημέρι στην αίθουσα “Κήποι του Μίδα” του ξενοδοχείου “Αιγές Μέλαθρον” στην Βέροια από τον Φιλανθρωπικό μη Κερδοσκοπικό Σύλλογο Φίλων Κέντρου Μέριμνας για Άτομα με Ειδικές Δεξιότητες του Δήμου Βέροιας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν γονείς και συνεργάτες της «Μέριμνας» καθώς και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης...
15 Δεκεμβρίου, 2018 - 10:57

Ο Μητρ. Βεροίας κοντά στα παιδιά με ειδικές δεξιότητες

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Βεροίας κοντά στα παιδιά με ειδικές δεξιότητες

Μια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση γεμάτη αγάπη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου το μεσημέρι στην αίθουσα “Κήποι του Μίδα” του ξενοδοχείου “Αιγές Μέλαθρον” στην Βέροια από τον Φιλανθρωπικό μη Κερδοσκοπικό Σύλλογο Φίλων Κέντρου Μέριμνας για Άτομα με Ειδικές Δεξιότητες του Δήμου Βέροιας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν γονείς και συνεργάτες της «Μέριμνας» καθώς και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο οποίος στο τέλος μοίρασε σε όλα τα παιδιά από μία εικόνα της Γεννήσεως του Κυρίου, συνεχάρη το προσωπικό, τους γονείς και τους συνεργάτες για το πλούσιο έργο που επιτελούνε και ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων