23/02/2023 23/02/2023 13 τόνοι ανθρωπιστικής βοήθειας απεστάλησαν την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023 από την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας προς τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» με προορισμό τις πληγείσες περιοχές και τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας. Στους τέσσερεις σταθμούς συγκέντρωσης που όρισε η Ιερά Μητρόπολη, στη Βέροια, στη Νάουσα, στην Αλεξάνδρεια...
23 Φεβρουαρίου, 2023 - 18:31
Τελευταία ενημέρωση: 23/02/2023 - 17:22

13 τόνοι ανθρωπιστικής βοήθειας από την Ι.Μ. Βεροίας στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας-Συρίας

Διαδώστε:
13 τόνοι ανθρωπιστικής βοήθειας από την Ι.Μ. Βεροίας στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας-Συρίας

13 τόνοι ανθρωπιστικής βοήθειας απεστάλησαν την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023 από την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας προς τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» με προορισμό τις πληγείσες περιοχές και τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας.

Στους τέσσερεις σταθμούς συγκέντρωσης που όρισε η Ιερά Μητρόπολη, στη Βέροια, στη Νάουσα, στην Αλεξάνδρεια και στη Χαλάστρα συγκεντρώθηκαν και συσκευάστηκαν σε κιβώτια και παλέτες από τους Εφημερίους των ενοριών και τους εθελοντές συνεργάτες του φιλανθρωπικού έργου, είδη πρώτης ανάγκης σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων επισκέφθηκε τον σταθμό συγκέντρωσης των ειδών πρώτης ανάγκης στη Βέροια και εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς όλους όσοι εργάστηκαν στη συγκέντρωση του υλικού, τους Εφημερίους της Ιεράς Μητροπόλεως, τους εθελοντές συνεργάτες τους και τους πιστούς που ανταποκρίθηκαν γενναιόδωρα στο κάλεσμα της Εκκλησίας.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

13 τόνοι ανθρωπιστικής βοήθειας απεστάλησαν στους σεισμόπληκτους από την Μητρόπολη μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων