17/04/2024 17/04/2024 Η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας λίγες μόλις ημέρες πριν την κατανυκτικότερη περίοδο της Αγίας Εκκλησίας, προσκαλεί στη μουσική παράσταση «Ερχόμενος ο Κύριος». Πρόκειται για ένα οδοιπορικό στην Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα, μία εκδήλωση λόγου και μέλους με τη συμμετοχή του Βυζαντινού χορού του Συλλόγου Ιεροψαλτών της Ιεράς Μητροπόλεως «Κωνσταντίνος Πρίγγος». Η εκδήλωση θα...
17 Απριλίου, 2024 - 15:08
Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2024 - 14:09

Δύο εκδηλώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Βεροίας για την ενίσχυση των Συσσιτίων και των φιλανθρωπικών δομών!

Διαδώστε:
Δύο εκδηλώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Βεροίας για την ενίσχυση των Συσσιτίων και των φιλανθρωπικών δομών!

Η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας λίγες μόλις ημέρες πριν την κατανυκτικότερη περίοδο της Αγίας Εκκλησίας, προσκαλεί στη μουσική παράσταση «Ερχόμενος ο Κύριος».

Πρόκειται για ένα οδοιπορικό στην Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα, μία εκδήλωση λόγου και μέλους με τη συμμετοχή του Βυζαντινού χορού του Συλλόγου Ιεροψαλτών της Ιεράς Μητροπόλεως «Κωνσταντίνος Πρίγγος».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Απριλίου στις 7:00 μ.μ. στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ στη Νάουσα σε συνεργασία με το Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως και την Τετάρτη 24 Απριλίου στις 7:00 μ.μ. στον Χώρο Τεχνών του Δήμου Βεροίας σε συνεργασία με το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Βεροίας.

Πλησιάζοντας στην Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα δεν θα πρέπει να ξεχνούμε τους ενδεείς αδελφούς. Για τον λόγο αυτό στις εκδηλώσεις συγκεντρώνουμε τρόφιμα μακράς διαρκείας (ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, κονσέρβες, λάδι, γάλα) για την ενίσχυση των Συσσιτίων και των φιλανθρωπικών δομών της επαρχίας μας.

Είσοδος ελεύθερη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων