02/03/2023 03/03/2023 Ενόψει της Μεγάλης Σαρακοστής και την τελευταία Κυριακή, που η Εκκλησία μέσα από την υμνολογία της μας υπενθυμίζει την έξωση των πρωτόπλαστων από τον Παράδεισο ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, μιλά για το θέμα στο πλαίσιο των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος», σήμερα Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023. Ο Σεβασμιώτατος αναφέρεται στον πνευματικό θάνατο του Αδάμ...
02 Μαρτίου, 2023 - 21:40
Τελευταία ενημέρωση: 03/03/2023 - 2:46

Ο «Επισκοπικός Λόγος» του Μητροπολίτη Βεροίας: «H έξωση από τον παράδεισο»

Διαδώστε:
Ο «Επισκοπικός Λόγος» του Μητροπολίτη Βεροίας: «H έξωση από τον παράδεισο»

Ενόψει της Μεγάλης Σαρακοστής και την τελευταία Κυριακή, που η Εκκλησία μέσα από την υμνολογία της μας υπενθυμίζει την έξωση των πρωτόπλαστων από τον Παράδεισο ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, μιλά για το θέμα στο πλαίσιο των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος», σήμερα Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023.

Ο Σεβασμιώτατος αναφέρεται στον πνευματικό θάνατο του Αδάμ και της Εύας, οι οποίοι παράκουσαν τις εντολές του Κυρίου και αναφέρεται στη Νηστεία και τη σημασία της.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων