30/04/2024 30/04/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων επισκέφτηκε, το διήμερο 29 και 30 Απριλίου, τις εγκαταστάσεις των συσσιτίων της Ιεράς Μητροπόλεως στη Βέροια και τη Νάουσα. Συγκεκριμένα το μεσημέρι της Δευτέρας, 29ης Απριλίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων συμπαραστατούμενος από τον Υπεύθυνο του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Παύλο Παπαδόπουλο, την...
30 Απριλίου, 2024 - 21:17
Τελευταία ενημέρωση: 30/04/2024 - 21:05

Πασχαλινά δέματα αγάπης μοίρασε ο Μητροπολίτης Βεροίας (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Πασχαλινά δέματα αγάπης μοίρασε ο Μητροπολίτης Βεροίας (ΦΩΤΟ)

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων επισκέφτηκε, το διήμερο 29 και 30 Απριλίου, τις εγκαταστάσεις των συσσιτίων της Ιεράς Μητροπόλεως στη Βέροια και τη Νάουσα.

Συγκεκριμένα το μεσημέρι της Δευτέρας, 29ης Απριλίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων συμπαραστατούμενος από τον Υπεύθυνο του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Παύλο Παπαδόπουλο, την πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Βεροίας κ. Ευσεβεία Γκουντή – Δουλγέρογλου, στελέχη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του συσσιτίου της πόλεως της Βεροίας μοίρασαν από ένα πασχαλινό δέμα αγάπης σε αναξιοπαθούντες αδελφούς μας.

Αντίστοιχα δέματα, μοίρασε ο Ποιμενάρχης κ. Παντελεήμων το μεσημέρι της Τρίτης, 30ηςΑπριλίου, στο συσσίτιο της ηρωικής πόλεως της Ναούσης μαζί με τον Υπεύθυνο του Συσσιτίου Πρωτοπρ. Νικόλαο Παπαθεοδώρου και τις εθελόντριες.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Παντελεήμων ευχαρίστησε θερμά όσους διακονούν στα συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως στη Βέροια, τη Νάουσα και τη Χαλάστρα, τα οποία καθημερινά προσφέρουν συνολικά 500 μερίδες φαγητού. Τα τρόφιμα που περιείχαν τα πασχαλινά δέματα αγάπης συγκεντρώθηκαν στις δύο φιλανθρωπικές εκδηλώσεις με τίτλο: «Ερχόμενος ο Κύριος» που διοργάνωσε η Ιερά μας Μητρόπολη στη Βέροια και τη Νάουσα την προηγούμενη εβδομάδα.

Παράλληλα ο Ποιμενάρχης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Βεροίας για τη συμπαράσταση και την προσφορά μεγάλης ποσότητας τροφίμων για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Μητροπόλεως.

Πασχαλινά δέματα αγάπης μοίρασε η Ι. Μ. Βεροίας μαζί με το παράρτημα του Ε.Ε.Σ. Βεροίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων