03/06/2023 03/06/2023 Η Μητρόπολη Χίου, Ψαρών & Οινουσσών θα ονομάσει το κελί του Ιερού Προσκυνήματος Ζωοδόχου Πηγής στην νήσο Παναγιά ως «Αίθουσα Στρατηγού Μιχαήλ Κωσταράκου» Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης τελέστηκε το Σάββατο Επιμνημόσυνη Δέηση υπέρ αναπαύσεως του Στρατηγού Μιχαήλ Κωσταράκου. Την Επιμνημόσυνη Δέηση τέλεσε ο Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών & Οινουσσών κ.Μάρκος παρουσία του Διοικητή της 96ΑΔΤΕ, Ταξίαρχου...
03 Ιουνίου, 2023 - 14:15
Τελευταία ενημέρωση: 03/06/2023 - 14:17

Επιμνημόσυνη δέηση για τον Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο στη Μητρόπολη Χίου (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Επιμνημόσυνη δέηση για τον Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο στη Μητρόπολη Χίου (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟ)

Η Μητρόπολη Χίου, Ψαρών & Οινουσσών θα ονομάσει το κελί του Ιερού Προσκυνήματος Ζωοδόχου Πηγής στην νήσο Παναγιά ως «Αίθουσα Στρατηγού Μιχαήλ Κωσταράκου»

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης τελέστηκε το Σάββατο Επιμνημόσυνη Δέηση υπέρ αναπαύσεως του Στρατηγού Μιχαήλ Κωσταράκου.
Την Επιμνημόσυνη Δέηση τέλεσε ο Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών & Οινουσσών κ.Μάρκος παρουσία του Διοικητή της 96ΑΔΤΕ, Ταξίαρχου Χαράλαμπου Αμπατζίδη και πιστών.

«Στη γη των Μακεδόνων, την χώρα την Ελληνική, ο Σπουδαιότερος Έλληνας της εποχής μας, ο Αρχηγός Ενόπλων Δυνάμεων Ελλάδος και Πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, μετετέθη στην παρεμβολή της Βασιλείας του Θεού από το στρατόπεδο της γης, ανέβηκε για να συναντήσει εκείνους, για την τιμή των οποίων αγωνίστηκε όλη του τη ζωή», είπε φανερά συγκινημένος ο Μητροπολίτης Χίου κ.Μάρκος.

Ο Χίου Μάρκος πρόσθεσε ότι ο Μιχαήλ Κωσταράκος αποτελεί κομμάτι της Χιακής Ιστορίας (διετέλεσε για 1 χρόνο Διοικητής της 96 ΑΔΤΕ ΧΙΟΣ) και στάθηκε, μεταξύ άλλων, στη συμβολή του στην «διεθνή προβολή των απαρακάμπτων δικαιωμάτων μας στην βραχονησίδα της Παναγιάς», ανακοινώνοντας ότι η Μητρόπολη μας θα ονομάσει το κελί του Ιερού Προσκυνήματος Ζωοδόχου Πηγής στην νήσο Παναγιά ως «Αίθουσα Στρατηγού Μιχαήλ Κωσταράκου».

Η Επιμνημόσυνη Δέηση ολοκληρώθηκε με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων