28/10/2021 28/10/2021 «ΟΧΙ κύριοι της Τουρκίας, τα νησιά είναι ελληνικά! ΟΧΙ κύριοι της Τουρκίας τα νησιά είναι δικά μας!». Αυτό ήταν το μήνυμα του Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκου από τις ακριτικές Οινούσσες για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Με ψυχή την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Πλοιάρχων Οινουσσών, το ακριτικό νησί γιόρτασε την Εθνική μας...
28 Οκτωβρίου, 2021 - 19:51
Τελευταία ενημέρωση: 28/10/2021 - 20:14

Μητροπολίτης Χίου: «ΟΧΙ κύριοι της Τουρκίας, τα νησιά είναι δικά μας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Χίου: «ΟΧΙ κύριοι της Τουρκίας, τα νησιά είναι δικά μας» (ΒΙΝΤΕΟ)

«ΟΧΙ κύριοι της Τουρκίας, τα νησιά είναι ελληνικά! ΟΧΙ κύριοι της Τουρκίας τα νησιά είναι δικά μας!». Αυτό ήταν το μήνυμα του Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκου από τις ακριτικές Οινούσσες για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Με ψυχή την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Πλοιάρχων Οινουσσών, το ακριτικό νησί γιόρτασε την Εθνική μας επέτειο με εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Οινουσσών. Παρέστη σε αυτές ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος ενώ κορυφώθηκαν, μετά την σχετική Δοξολογία στον Ιερό ναό του Αγίου Νικολάου, με μαθητική και σπουδαστική παρέλαση στην Προκυμαία.

Προηγήθηκε κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο πεσόντων από τον Μητροπολίτη, τον Δήμαρχο Οινουσσών Γιώργο Δανιήλ, τον Υποδιοικητή της 96 ΑΔΤΕ, τον Διοικητή της Ακαδημίας Δημ. Κλουμάση, τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Δημ. Φιλιππίδη και τον Διοικητή του Λιμενικού Σταθμού Σταμ. Φωτεινό.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εξωτερική φώτο αρχείου: Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων