01/02/2024 01/02/2024 Έκκληση για προσευχή απηύθυνε, σήμερα, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία τιμά την μνήμη του Αγίου μεγαλομάρτυρος Τρύφωνος του ιαματικού και προστάτου των γεωργών, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος, έτσι ώστε όσοι θεσμοθετούν να τους φωτίσει ο Θεός για να θεσμοθετήσουν ορθά σχετικά με το νομοσχέδιο για τον λεγόμενο “γάμο” ομόφυλων ζευγαριών. Ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε...
01 Φεβρουαρίου, 2024 - 17:06
Τελευταία ενημέρωση: 01/02/2024 - 17:00

Ο Μητροπολίτης Χίου για τις ζοφερές μέρες που ζούμε – Έκκληση για προσευχή (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Χίου για τις ζοφερές μέρες που ζούμε – Έκκληση για προσευχή (ΒΙΝΤΕΟ)

Έκκληση για προσευχή απηύθυνε, σήμερα, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία τιμά την μνήμη του Αγίου μεγαλομάρτυρος Τρύφωνος του ιαματικού και προστάτου των γεωργών, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος, έτσι ώστε όσοι θεσμοθετούν να τους φωτίσει ο Θεός για να θεσμοθετήσουν ορθά σχετικά με το νομοσχέδιο για τον λεγόμενο “γάμο” ομόφυλων ζευγαριών.

Ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στην Ακολουθία του Όρθρου και ακολούθως ιερούργησε στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στην περιοχή “Καρδαμάδα”, στις νότιες παρυφές του Κάμπου της Χίου. 

«Επειδή ζούμε ζοφερές ημέρες, η μητρόπολη Χίου, θα σας ενημερώσουμε για την ημερομηνία, θα πραγματοποιήσει μία Ιερά Αγρυπνία στον Μητροπολιτικό ναό για όλους τους ιερείς του νησιού και για όλους τους πιστούς. Θα προσευχηθούμε στον Θεό, να φωτίσει αυτούς που θεσμοθετούν, να θεσμοθετήσουν ορθά και συγχρόνως να δείξουμε με τον αριθμό που θα έρθει και πόσοι είναι αυτοί που αντιδρούν. Αν έρθουν 5, σημαίνει ότι 5 μόνο αντιδρούν και θα κάνουν ό,τι θέλουνε. Όταν μαζευτούμε 10.000 τότε θα το υπολογίσουνε», είπε μεταξύ άλλων στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος κ. Μάρκος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων