24/04/2022 24/04/2022 Ο Εσπερινός της Αγάπης τελέσθηκε στον Ιερό Ενοριακό Ναό Tης του Θεού Σοφίας Κομοτηνής, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, την Κυριακή του Πάσχα. Κατόπιν σχηματίσθηκε πομπή, προηγηθείσης της φιλαρμονικής του Δήμου Κομοτηνής, η οποία μέσω των κεντρικών οδών της πόλεως κατέληξε στον Ιερό Ενοριακό Ναό Tης του Θεού Σοφίας Κομοτηνής, όπου...
24 Απριλίου, 2022 - 19:17

Ο Εσπερινός της Αγάπης στον Ι. Ενοριακό Ναό της του Θεού Σοφίας Κομοτηνής

Διαδώστε:
Ο Εσπερινός της Αγάπης στον Ι. Ενοριακό Ναό της του Θεού Σοφίας Κομοτηνής

Ο Εσπερινός της Αγάπης τελέσθηκε στον Ιερό Ενοριακό Ναό Tης του Θεού Σοφίας Κομοτηνής, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, την Κυριακή του Πάσχα.

Κατόπιν σχηματίσθηκε πομπή, προηγηθείσης της φιλαρμονικής του Δήμου Κομοτηνής, η οποία μέσω των κεντρικών οδών της πόλεως κατέληξε στον Ιερό Ενοριακό Ναό Tης του Θεού Σοφίας Κομοτηνής, όπου τελέσθηκε η Ακολουθία του Εσπερινού, κατά την διάρκεια του οποίου αναγνώσθηκε η Ευαγγελική περικοπή και σε άλλες γλώσσες: την Ιταλική, Γαλλική, Λατινική, Γερμανική, Τουρκική και Αγγλική.

Στο τέλος, ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε σε όλους τον Αναστάσιμο χαιρετισμό και διένημε τα καθιερωμένα πασχαλινά κόκκινα αυγά.

 

Πατήστε ΕΔΩ για περισσότερες φωτογραφίες

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων