01/10/2022 01/10/2022 Στο Ιερό Ναό της Παναχράντου, Χώρας Μυκόνου, ιερούργησε σήμερα το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’, με την παρουσία πλήθους Μυκονίων πιστών. Το αναλόγιο του Ναού περιεκόσμησαν και σήμερα ο Γέρων Δαμασκηνός και η Συνοδεία του από το Κελλί των Αγίων Αναργύρων της Νέας Σκήτης του Αγίου Όρους, προς τους οποίους ο Εφημέριος...
01 Οκτωβρίου, 2022 - 15:31
Τελευταία ενημέρωση: 01/10/2022 - 15:39

Εν πληθούση Εκκλησία εορτάσθηκε στη Μύκονο η Παναγία η Γοργοϋπήκοος

Διαδώστε:
Εν πληθούση Εκκλησία εορτάσθηκε στη Μύκονο η Παναγία η Γοργοϋπήκοος

Στο Ιερό Ναό της Παναχράντου, Χώρας Μυκόνου, ιερούργησε σήμερα το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’, με την παρουσία πλήθους Μυκονίων πιστών.

Το αναλόγιο του Ναού περιεκόσμησαν και σήμερα ο Γέρων Δαμασκηνός και η Συνοδεία του από το Κελλί των Αγίων Αναργύρων της Νέας Σκήτης του Αγίου Όρους, προς τους οποίους ο Εφημέριος του Ναού και Αρχιερατικός Επίτροπος Άνω Μεράς και Παλαιοκάστρου Πρωτοπρ. Βασίλειος Τζανιδάκης προσέφερε εικόνα των Αγίων της Ιεράς Μητροπόλεως και τους παρεκάλεσε να εύχονται υπέρ του Επισκόπου, του Κλήρου και του Λαού της.

Μαρκουίζος Αλέξανδρος Γραμματέας Ι. Μητροπόλεως

Διαβάστε ακόμη: Η Μύκονος τιμά την Παναγία την Γοργοεπήκοο (φωτό)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων