16/08/2019 16/08/2019 “Ασκητές της εποχής μας” είναι το θέμα του Διεθνούς Φεστιβάλ “Άρτος” το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Sokolniki της ρωσικής πρωτεύουσας στις 20-26 Αυγούστου. Στο συνέδριο θα αναπτυχθεί το θέμα της ασκητικής ζωής αλλά και ο ρόλος των πνευματικών πατέρων στην ζωή ενός σύγχρονου ορθόδοξου χριστιανού. “Οι επισκέπτες του Άρτος θα μπορούν να παρακολουθήσουν...
16 Αυγούστου, 2019 - 8:26

“Ασκητές της εποχής μας”

Διαδώστε:
“Ασκητές της εποχής μας”

“Ασκητές της εποχής μας” είναι το θέμα του Διεθνούς Φεστιβάλ “Άρτος” το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Sokolniki της ρωσικής πρωτεύουσας στις 20-26 Αυγούστου.

Στο συνέδριο θα αναπτυχθεί το θέμα της ασκητικής ζωής αλλά και ο ρόλος των πνευματικών πατέρων στην ζωή ενός σύγχρονου ορθόδοξου χριστιανού.

“Οι επισκέπτες του Άρτος θα μπορούν να παρακολουθήσουν μια σειρά από διαλέξεις, ταινίες και παρουσιάσεις βιβλίων, ενώ παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν και να συνομιλήσουν με ανθρώπους που ήρθαν σε επαφή με ασκητές και μοιράζονται τη μοναδική εμπειρία τους”, λέει ο Alexey Tokarev, πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου.
Στο συνέδριο, θα αναλυθεί επίσης ο ρόλος του πνευματικού πατέρα, και γιατί κάποιος χρειάζεται να έχει έναν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων