22/04/2020 22/04/2020 Επτά χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τις 22 Απριλίου του 2013 όταν ο Επίσκοπος Χαλεπίου Παύλος, αδελφός του Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη, και ο Συροϊακωβίτης Επίσκοπος Ιωάννης Ιμπραήμ έπεσαν θύματα απαγωγής, όταν επέστρεφαν μαζί στην επισκοπική έδρα τους στο Χαλέπι για την Κυριακή των Βαΐων και την Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα. Η «Πεμπτουσία» και η...
22 Απριλίου, 2020 - 14:57
Τελευταία ενημέρωση: 22/04/2020 - 16:18

Για την απαγωγή του Μητροπολίτη Χαλεπίου- Κόντρα στη λήθη

Διαδώστε:
Για την απαγωγή του Μητροπολίτη Χαλεπίου- Κόντρα στη λήθη

Επτά χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τις 22 Απριλίου του 2013 όταν ο Επίσκοπος Χαλεπίου Παύλος, αδελφός του Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη, και ο Συροϊακωβίτης Επίσκοπος Ιωάννης Ιμπραήμ έπεσαν θύματα απαγωγής, όταν επέστρεφαν μαζί στην επισκοπική έδρα τους στο Χαλέπι για την Κυριακή των Βαΐων και την Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα.

Η «Πεμπτουσία» και η Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Παναγίας του Μπαλαμάντ (Λίβανος) προ τεσσάρων ετών είχαν διοργανώσει εκδήλωση με θέμα «Κόντρα στην Λήθη, 3 χρόνια από την απαγωγή του Μητροπολίτη Χαλεπίου κ. Παύλου του Πατριαρχείου Αντιοχείας», στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών, το εσπέρας της 18ης Μαΐου 2016.

Δείτε το βίντεο από την σχετική εκδήλωση

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων