23/10/2020 23/10/2020 Δύο μεγάλοι εκκλησιαστικοί άντρες της σύγχρονης εκκλησιαστικής ιστορίας έρχονται σήμερα στην σκέψη και στην προσευχή μας λόγω της εορτής του αγίου Ιακώβου. Οι αείμνηστοι Αρχιεπίσκοποι πρ. Αθηνών Ιάκωβος και πρ. Αμερικής Ιάκωβος που τους βλέπουμε στην ίδια φωτογραφία μαζί με τον μακαριστό Πατριάρχη Ιεροσολύμων Βενέδικτο και τον τότε Πρόεδρο των Η.Π.Α. αείμνηστο Τζων Κένεντι το...
23 Οκτωβρίου, 2020 - 16:32
Τελευταία ενημέρωση: 23/10/2020 - 16:18

Δύο σπουδαίοι Ιάκωβοι με τον Πρόεδρο Κένεντι

Διαδώστε:
Δύο σπουδαίοι Ιάκωβοι με τον Πρόεδρο Κένεντι

Δύο μεγάλοι εκκλησιαστικοί άντρες της σύγχρονης εκκλησιαστικής ιστορίας έρχονται σήμερα στην σκέψη και στην προσευχή μας λόγω της εορτής του αγίου Ιακώβου. Οι αείμνηστοι Αρχιεπίσκοποι πρ. Αθηνών Ιάκωβος και πρ. Αμερικής Ιάκωβος που τους βλέπουμε στην ίδια φωτογραφία μαζί με τον μακαριστό Πατριάρχη Ιεροσολύμων Βενέδικτο και τον τότε Πρόεδρο των Η.Π.Α. αείμνηστο Τζων Κένεντι το 1961 στον Λευκό Οίκο . Στην ίδια φωτο και ο αείμνηστος Μητροπολίτης Καισαρείας Βασίλειος ως Αρχιμανδρίτης . Αιωνία αυτών η μνήμη!

ΠΗΓΗ: Fb Τιμόθεος Ηλιάκης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων