11/09/2020 11/09/2020 Χθες συμπληρώθηκαν 2 χρόνια από την κοίμηση του π. Κωνσταντίνου Στρατηγόπουλου. Ο πατήρ Κωνσταντίνος υπήρξε ένας ξεχωριστός κληρικός, στο πετραχήλι του οποίου πολλές ψυχές βρήκαν παρηγορία, και τόσες άλλες αναπαύθηκαν από τον παραμυθητικό του λόγο. Ο πρωτοπρεσβύτερος π. Κωσταντίνος Στρατηγόπουλος, ήταν Δρ. Θεολογίας-Δρ. Οικονομικών και εφημέριος στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου (Δικηγορικών) της Ιεράς Μητροπόλεως...
11 Σεπτεμβρίου, 2020 - 10:53
Τελευταία ενημέρωση: 11/09/2020 - 13:11

Δυο χρόνια από την κοίμηση του π. Κωνσταντίνου Στρατηγόπουλου

Διαδώστε:
Δυο χρόνια από την κοίμηση του π. Κωνσταντίνου Στρατηγόπουλου

Χθες συμπληρώθηκαν 2 χρόνια από την κοίμηση του π. Κωνσταντίνου Στρατηγόπουλου.

Ο πατήρ Κωνσταντίνος υπήρξε ένας ξεχωριστός κληρικός, στο πετραχήλι του οποίου πολλές ψυχές βρήκαν παρηγορία, και τόσες άλλες αναπαύθηκαν από τον παραμυθητικό του λόγο. Ο πρωτοπρεσβύτερος π. Κωσταντίνος Στρατηγόπουλος, ήταν Δρ. Θεολογίας-Δρ. Οικονομικών και εφημέριος στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου (Δικηγορικών) της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας. Ένας ξεχωριστός κληρικός, ο οποίος θα συνεχίσει να διδάσκει στην ψυχή των πιστών μέσα από τον λόγο του και τα κείμενα του.

Δείτε την ομιλία που έκανε στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης

26-1-2009 με θέμα: “Reiki-Γιόγκα Βελονισμός–Ομοιοπαθητική -Κινέζικη Ιατρική”:

6-2-2012 με θέμα: “Η Οικονομική κρίση ώς αποτέλεσμα του Εσκοτισμένου Νοός”:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων