02/07/2020 02/07/2020 Μια ομάδα από μικρά παιδιά του ορφανοτροφείου της Μητροπόλεως Β. Μαδαγασκάρης, ομορφαίνουν το χώρο μπροστά από το κτίριο φυτεύοντας λουλούδια. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση της Ορθόδοξης Ιεραποστολής Β. Μαδαγασκάρης στο Facebook, «ακόμα και αυτή η απλή διαδικασία παιχνιδιού και εργασίας-εκπαίδευσης, γίνεται υπό την επίβλεψη του σεβασμιώτατου μητροπολίτη Β. Μαδαγασκάρης κ. Ιγνατίου, του οποίου το...
02 Ιουλίου, 2020 - 15:42
Τελευταία ενημέρωση: 02/07/2020 - 15:29

Εκεί που ανθίζουν η φύση και η πίστη

Διαδώστε:
Εκεί που ανθίζουν η φύση και η πίστη

Μια ομάδα από μικρά παιδιά του ορφανοτροφείου της Μητροπόλεως Β. Μαδαγασκάρης, ομορφαίνουν το χώρο μπροστά από το κτίριο φυτεύοντας λουλούδια.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση της Ορθόδοξης Ιεραποστολής Β. Μαδαγασκάρης στο Facebook, «ακόμα και αυτή η απλή διαδικασία παιχνιδιού και εργασίας-εκπαίδευσης, γίνεται υπό την επίβλεψη του σεβασμιώτατου μητροπολίτη Β. Μαδαγασκάρης κ. Ιγνατίου, του οποίου το βλέμμα σκεπάζει αυτά τα ορφανά παιδιά με την αγάπη του και την συνεχή φροντίδα του».

«Εντυπωσιακή είναι η υποδοχή που του κάνουν σε κάθε επίσκεψη του και οι εκδηλώσεις αγάπης προς το πρόσωπο του» προσθέτει ο π. Παναγιώτης Παπαϊωάννου.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων