25/03/2019 25/03/2019 Η Επέτειος της Εθνικής Ανεξαρτησίας, 25ης Μαρτίου 1821, εορτάσθηκε στο Άργος, παρουσία του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου και σύσσωμου του δημοτικού συμβουλίου. Νωρίτερα, έγινε δοξολογία στον καθεδρικό ιερό ναό του Αγίου Πέτρου ιερουργούντος του Πρωτοπρεσβύτερου και Πρόεδρου του ΙΣΚΕ π. Γεωργίου Σελλή και στην συνέχεια έγιναν καταθέσεις στεφάνων στο ηρώο της πόλης από την...
25 Μαρτίου, 2019 - 14:46

Φουστανελάδες με τα όπλα του Δημητρίου Τσωκρή

Διαδώστε:
Φουστανελάδες με τα όπλα του Δημητρίου Τσωκρή

Η Επέτειος της Εθνικής Ανεξαρτησίας, 25ης Μαρτίου 1821, εορτάσθηκε στο Άργος, παρουσία του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου και σύσσωμου του δημοτικού συμβουλίου. Νωρίτερα, έγινε δοξολογία στον καθεδρικό ιερό ναό του Αγίου Πέτρου ιερουργούντος του Πρωτοπρεσβύτερου και Πρόεδρου του ΙΣΚΕ π. Γεωργίου Σελλή και στην συνέχεια έγιναν καταθέσεις στεφάνων στο ηρώο της πόλης από την πολίτικη και στρατιωτική ηγεσία, μαθητές και συλλόγους, καθώς και του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων.

Κατά την διάρκεια των επετειακών εκδηλώσεων, φουστανελοφόροι κρατούσαν τα όπλα του στρατηγού του 1821 Δημητρίου Τσώκρη.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων