26/03/2019 26/03/2019 Παρακολουθείστε την διαδικτυακή αναμετάδοση με εικόνα της ομώνυμης εκπομπής του ραδιοφωνικού σταθμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης “Το Φως”, για τον Τάφο της Παναγίας. Στην εκπομπή φιλοξενείται ο Ιερομόναχος π.Ευφρόσυνος, Φύλακας του Τάφου της Παναγίας μας. Η συνέντευξη (09:12 – 35:58) πραγματοποιήθηκε για την εκπομπή Άγιοι Τόποι: Εκεί όπου έστησαν οι άχραντοι πόδες του Κυρίου, από...
26 Μαρτίου, 2019 - 8:43
Τελευταία ενημέρωση: 26/03/2019 - 8:44

Γεθσημανή-Ο Τάφος της Παναγίας (βίντεο)

Διαδώστε:
Γεθσημανή-Ο Τάφος της Παναγίας (βίντεο)

Παρακολουθείστε την διαδικτυακή αναμετάδοση με εικόνα της ομώνυμης εκπομπής του ραδιοφωνικού σταθμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης “Το Φως”, για τον Τάφο της Παναγίας.

Στην εκπομπή φιλοξενείται ο Ιερομόναχος π.Ευφρόσυνος, Φύλακας του Τάφου της Παναγίας μας. Η συνέντευξη (09:12 – 35:58) πραγματοποιήθηκε για την εκπομπή Άγιοι Τόποι: Εκεί όπου έστησαν οι άχραντοι πόδες του Κυρίου, από τον κ. Γεώργιο Αλβανό, τ. Λαμπαδάριο του Πανίερου Ναού της Αναστάσεως του Κυρίου στα Ιεροσόλυμα και τ. Καθηγητού Βυζαντινής Μουσικής στην Πατριαρχική Σχολή Σιών Ιεροσολύμων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων