15/07/2019 15/07/2019 Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας στην Ορθόδοξη Κοινότητα Kiabma (σ.σ. στο νησί Μιντανάο) των Φιλιππίνων, οι ιερείς έδωσαν δώρα σε παιδιά οικογενειών που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Τα παιδιά έλαβαν τετράδια, στυλό, μολύβια και άλλα χρήσιμα πράγματα για την εκπαίδευσή τους. Στην περιοχή μένουν πολλές οικογένειες που εξαιτίας των βιοποριστικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν κρατούν τα...
15 Ιουλίου, 2019 - 19:38

Ιερείς μοίρασαν τετράδια, στυλό και μολύβια σε φτωχά παιδιά στις Φιλιππίνες

Διαδώστε:
Ιερείς μοίρασαν τετράδια, στυλό και μολύβια σε φτωχά παιδιά στις Φιλιππίνες

Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας στην Ορθόδοξη Κοινότητα Kiabma (σ.σ. στο νησί Μιντανάο) των Φιλιππίνων, οι ιερείς έδωσαν δώρα σε παιδιά οικογενειών που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Τα παιδιά έλαβαν τετράδια, στυλό, μολύβια και άλλα χρήσιμα πράγματα για την εκπαίδευσή τους.
Στην περιοχή μένουν πολλές οικογένειες που εξαιτίας των βιοποριστικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν κρατούν τα παιδιά τους εκτός σχολείου αφού θεωρείται απαραίτητη η συμμετοχή τους στην εργασία για να εξασφαλίσουν τα προς το ζην.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων