07/06/2020 07/06/2020 Παρακολουθήστε τον Κλάους Κένεθ, ο οποίος ομιλεί κατά τις 4 Μαϊου 2011, αναφερόμενος στη Γιόγκα και στο γεγονός ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι γυμναστική. “Σου λένε ότι είναι γυμναστική για χαλάρωση” αναφέρει χαρακτηριστικά, αλλά τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά, διότι η Γιόγκα συνδέεται με “επίπεδα”, “θεότητες” και ούτω καθεξής. Εξάλλου, όπως υπενθύμισε προσφάτως η...
07 Ιουνίου, 2020 - 9:46
Τελευταία ενημέρωση: 07/06/2020 - 9:58

Κλάους Κένεθ – Η Γιόγκα δεν είναι γυμναστική (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Κλάους Κένεθ – Η Γιόγκα δεν είναι γυμναστική (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρακολουθήστε τον Κλάους Κένεθ, ο οποίος ομιλεί κατά τις 4 Μαϊου 2011, αναφερόμενος στη Γιόγκα και στο γεγονός ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι γυμναστική. “Σου λένε ότι είναι γυμναστική για χαλάρωση” αναφέρει χαρακτηριστικά, αλλά τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά, διότι η Γιόγκα συνδέεται με “επίπεδα”, “θεότητες” και ούτω καθεξής. Εξάλλου, όπως υπενθύμισε προσφάτως η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, η Γιόγκα αποτελεί θεμελιώδες κεφάλαιο της θρησκείας του Ινδουϊσμού, διαθέτει ποικιλομορφία σχολών, κλάδων, εφαρμογών και τάσεων και δεν αποτελεί «είδος γυμναστικής». Ως εκ τούτου, τυγχάνει απολύτως ασυμβίβαστη με την Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη μας και δεν έχει καμία θέση στην ζωή των Χριστιανών.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων