09/02/2020 09/02/2020 Απελευθερώθηκε από τις φυλακές όμως παράλληλα το σπουδαιότερο γνώρισε την αλήθεια της Ορθοδοξίας. Ο λόγος για τον Λετονό Ντμίτρι Σουχάροφ ο οποίος ξαναγεννήθηκε κοντά στον Χριστό αφού βαπτίστηκε πριν από λίγες ημέρες και μάλιστα, όπως προαναφέρθηκε, έπειτα από την απελευθέρωσή του από φυλακή του Μεξικού. Ο Λετονός πέρασε 8 χρόνια έγκλειστος και δεν μπορούσε να απελευθερωθεί...
09 Φεβρουαρίου, 2020 - 9:20
Τελευταία ενημέρωση: 09/02/2020 - 9:24

Λετονός βαπτίζεται Ορθόδοξος μετά την απελευθέρωση του από φυλακή του Μεξικού!

Διαδώστε:
Λετονός βαπτίζεται Ορθόδοξος μετά την απελευθέρωση του από φυλακή του Μεξικού!

Απελευθερώθηκε από τις φυλακές όμως παράλληλα το σπουδαιότερο γνώρισε την αλήθεια της Ορθοδοξίας. Ο λόγος για τον Λετονό Ντμίτρι Σουχάροφ ο οποίος ξαναγεννήθηκε κοντά στον Χριστό αφού βαπτίστηκε πριν από λίγες ημέρες και μάλιστα, όπως προαναφέρθηκε, έπειτα από την απελευθέρωσή του από φυλακή του Μεξικού.

Ο Λετονός πέρασε 8 χρόνια έγκλειστος και δεν μπορούσε να απελευθερωθεί έως ότου πληρώσει το ποσό που είχε επιδικαστεί εις βάρους του. Απηύθυνε έκκληση στο Ίδρυμα “St. John Give Hope” για αστέγους, που εδρεύει στο Μπρούκλιν και είναι αφιερωμένο στον Άγιο Ιωάννη της Κρονστάνδης, και σύντομα απέκτησε και πάλι την ελευθερία του.

Ο Σουχάροφ βγήκε από τη φυλακή στις 13 Ιανουαρίου όταν ο διευθυντής του ιδρύματος, Vadim Arefev, πλήρωσε το επιδικασμένο ποσό.

Όπως σημείωσε ο Arefev, αν και το ίδρυμα δημιουργήθηκε για να εξυπηρετεί τους αστέγους στο Μπρούκλιν, «ο Χριστός στέκεται πίσω από όλους όσους του το ζητούν».

Τα κεφάλαια προήλθαν από εθελοντές στο ίδρυμα, οι οποίοι είναι ενορίτες της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στη Νέα Υόρκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων