05/04/2020 05/04/2020 Ένας τεράστιος Σταυρός ύψους εννέα μέτρων τοποθετήθηκε στην Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πηγής (Αθάλι -Παναγία η Αθαλιώτισσα) και από την Παρασκευή έχει γίνει το σύμβολο και σημείο αναφοράς σε ολόκληρη την Χειμάρα. Η εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία ανήκει στον κ. Γιώργο Σκούρα, ο οποίος σύμφωνα με δηλώσεις του το σκεφτόταν εδώ και πολλούς μήνες. Όπως προαναφέρθηκε ο...
05 Απριλίου, 2020 - 10:51
Τελευταία ενημέρωση: 05/04/2020 - 10:38

Ο 9 μέτρων Σταυρός σημείο αναφοράς στη Χειμάρα!

Διαδώστε:
Ο 9 μέτρων Σταυρός σημείο αναφοράς στη Χειμάρα!

Ένας τεράστιος Σταυρός ύψους εννέα μέτρων τοποθετήθηκε στην Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πηγής (Αθάλι -Παναγία η Αθαλιώτισσα) και από την Παρασκευή έχει γίνει το σύμβολο και σημείο αναφοράς σε ολόκληρη την Χειμάρα.

Η εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία ανήκει στον κ. Γιώργο Σκούρα, ο οποίος σύμφωνα με δηλώσεις του το σκεφτόταν εδώ και πολλούς μήνες.

Όπως προαναφέρθηκε ο Σταυρός έχει ύψος 9 μέτρα και ζυγίζει περίπου ένα τόνο, ενώ για τη μεταφορά και την τοποθέτησή του χρησιμοποιήθηκαν μηχανήματα αλλά και η βοήθεια των πιστών.

Φωτογραφίες Βύρωνας Λαζάρης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες: ,
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων