19/08/2020 19/08/2020 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος μιλά για τον γέροντα Ευμένιο Σαριδάκη, τον διάκονο και φίλο των συμπαθών λεπροπαθών του νοσοκομείου Λοιμωδών νόσων των Αθηνών στην Αγία Βαρβάρα της Δυτικής Αττικής. Ο π. Ευμένιος αναδείχθηκε συνεπής ιερομόναχος, διάκονος του Χριστού και των ταπεινών φίλων του, όχι σε κάποια έρημο, αλλά στο κέντρο της πολύβοης Αθήνας,...
19 Αυγούστου, 2020 - 12:32
Τελευταία ενημέρωση: 19/08/2020 - 15:21

Ο Μητροπολίτης Μόρφου για τον Γέροντα Ευμένιο Σαριδάκη

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μόρφου για τον Γέροντα Ευμένιο Σαριδάκη

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος μιλά για τον γέροντα Ευμένιο Σαριδάκη, τον διάκονο και φίλο των συμπαθών λεπροπαθών του νοσοκομείου Λοιμωδών νόσων των Αθηνών στην Αγία Βαρβάρα της Δυτικής Αττικής. Ο π. Ευμένιος αναδείχθηκε συνεπής ιερομόναχος, διάκονος του Χριστού και των ταπεινών φίλων του, όχι σε κάποια έρημο, αλλά στο κέντρο της πολύβοης Αθήνας, της πολυπληθέστερης Ελλαδικής πολιτείας… Ήταν το θαυμαστό δοχείο των δωρεών του Αγίου Πνεύματος προς τον πονεμένο, τον φιλαμαρτήμονα, μα και καλοδιάθετο λαό της εκκλησίας μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων