15/01/2020 15/01/2020 “Να συνεχίσουμε τη λειτουργία μετά τη λειτουργία. Να προσφέρουμε μαζί με αδελφούς ότι μπορούμε στους μετανάστες που μένουν εδώ και παραμένουν εδώ διότι δεν σημαίνει ότι όλοι που έρχονται από τη Βενεζουέλα φεύγουν για τις άλλες χώρες. Όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα μένουν εδώ”, αναφέρει με έμφαση ο Αρχιμανδρίτης Τιμόθεος Τόρρες που υποδέχθηκε πριν από λίγες...
15 Ιανουαρίου, 2020 - 19:21
Τελευταία ενημέρωση: 15/01/2020 - 19:10

Ο Ορθόδοξος κληρικός που υποδέχεται τους μετανάστες στα σύνορα Βενεζουέλας – Κολομβίας!

Διαδώστε:
Ο Ορθόδοξος κληρικός που υποδέχεται τους μετανάστες στα σύνορα Βενεζουέλας – Κολομβίας!

“Να συνεχίσουμε τη λειτουργία μετά τη λειτουργία. Να προσφέρουμε μαζί με αδελφούς ότι μπορούμε στους μετανάστες που μένουν εδώ και παραμένουν εδώ διότι δεν σημαίνει ότι όλοι που έρχονται από τη Βενεζουέλα φεύγουν για τις άλλες χώρες. Όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα μένουν εδώ”, αναφέρει με έμφαση ο Αρχιμανδρίτης Τιμόθεος Τόρρες που υποδέχθηκε πριν από λίγες ημέρες τους μετανάστες στα σύνορα της Κολομβίας με τη Βενεζουέλα.

Ο εν λόγω κληρικός διακονεί στη Κολομβία και προσπαθεί να διδάξει σε διψασμένους για Θεό ανθρώπους την Ορθοδοξία. Σε μια φτωχή γειτονιά της χώρας δίνει το δικό του αγώνα και μεταλαμπαδεύει την αλήθεια της Ορθοδοξίας.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων