14/09/2019 14/09/2019 Ο Αλ Φάντι είναι ένας πρώην μουσουλμάνος που αποφάσισε με κίνδυνο της ζωής του να βαπτιστεί χριστιανός. Ακόμη και σήμερα δέχεται απειλές από μέλη της οικογένειάς του σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο ίδιος Στην απόφασή του αυτή συνέβαλε η συναναστροφή του με κάποιους χριστιανούς συμφοιτητές του, οι οποίοι του έδειξαν σεβασμό και αγάπη αδιαφορώντας...
14 Σεπτεμβρίου, 2019 - 10:48

Ομολογία Μουσουλμάνου που έγινε Χριστιανός!

Διαδώστε:
Ομολογία Μουσουλμάνου που έγινε Χριστιανός!
Ο Αλ Φάντι είναι ένας πρώην μουσουλμάνος που αποφάσισε με κίνδυνο της ζωής του να βαπτιστεί χριστιανός. Ακόμη και σήμερα δέχεται απειλές από μέλη της οικογένειάς του σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο ίδιος
Στην απόφασή του αυτή συνέβαλε η συναναστροφή του με κάποιους χριστιανούς συμφοιτητές του, οι οποίοι του έδειξαν σεβασμό και αγάπη αδιαφορώντας για την πίστη του.
Ο Αλ Φάντι με τη συνέντευξή του, αποκαλύπτει τί διδάσκει το Κοράνι στους νεαρούς μουσουλμάνους και πώς “ποτίζονται” με το μίσος προς τους χριστιανούς.

Επιμέλεια: Νάνσυ Νάσκου
Μοντάζ: Μανώλης Δημελάς

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων