20/01/2020 20/01/2020 Ο Πανελλήνιος Χριστιανικός Όμιλος Ορθοδόξου Ιεραποστολής απευθύνει πρόσκληση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας στις 26 Ιανουαρίου 2020, ημέρα Κυριακή και ώρα 6.00 το απόγευμα. Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Τελετών του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών, οδός Βασιλίσσης Σοφίας και Ριζάρη 2, με ομιλητή τον Ομότιμο Καθηγητή Θεολογίας του Α.Π.Θ. κ. Δημήτριο Τσελεγγίδη και με...
20 Ιανουαρίου, 2020 - 16:57
Τελευταία ενημέρωση: 20/01/2020 - 16:15

Πρόσκληση για την Βασιλόπιτα του Χριστ. Ομίλου Ορθοδόξου Ιεραποστολής

Διαδώστε:
Πρόσκληση για την Βασιλόπιτα του Χριστ. Ομίλου Ορθοδόξου Ιεραποστολής

Ο Πανελλήνιος Χριστιανικός Όμιλος Ορθοδόξου Ιεραποστολής απευθύνει πρόσκληση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας στις 26 Ιανουαρίου 2020, ημέρα Κυριακή και ώρα 6.00 το απόγευμα.

Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Τελετών του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών, οδός Βασιλίσσης Σοφίας και Ριζάρη 2, με ομιλητή τον Ομότιμο Καθηγητή Θεολογίας του Α.Π.Θ. κ. Δημήτριο Τσελεγγίδη και με θέμα, Η ΙΕΡΑ ΑΠΟΣΤOΛΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

Η Νεανική χορωδία του Ομίλου θα αποδώσει πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και ιεραποστολικά τραγούδια. Προσκαλούμε όλους τους συνεργούς, δωρητές και φίλους της Ιεραποστολής να γιορτάσουμε το ξεκίνημα του καινούριου χρόνου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων