04/05/2019 04/05/2019 Η συγκλονιστική στιγμή που πρώην Ρωμαιοκαθολικός ιερέας παίρνει το χρίσμα του Ορθόδοξου Χριστιανού αποτυπώθηκε σε ένα σπάνιο βίντεο. Πιο συγκεκριμένα ο πρώην Ρωμαίο-Καθολικός ιερέας, πατέρας Κωνσταντίνος, ασπάστηκε την Ορθοδοξία το 2014. Πήρε το χρίσμα σε Παρεκκλήσι της Ορθόδοξης Ακαδημίας της Αγίας Πετρούπολης. Ο πατέρας Κωνσταντίνος αργότερα έγινε μοναχός και υπηρετεί την Ορθόδοξη Εκκλησία. Δείτε το...
04 Μαΐου, 2019 - 15:33
Τελευταία ενημέρωση: 04/05/2019 - 15:36

Ρωμαιοκαθολικός Iερέας παίρνει το χρίσμα του Ορθόδοξου Χριστιανού

Διαδώστε:
Ρωμαιοκαθολικός Iερέας παίρνει το χρίσμα του Ορθόδοξου Χριστιανού

Η συγκλονιστική στιγμή που πρώην Ρωμαιοκαθολικός ιερέας παίρνει το χρίσμα του Ορθόδοξου Χριστιανού αποτυπώθηκε σε ένα σπάνιο βίντεο. Πιο συγκεκριμένα ο πρώην Ρωμαίο-Καθολικός ιερέας, πατέρας Κωνσταντίνος, ασπάστηκε την Ορθοδοξία το 2014. Πήρε το χρίσμα σε Παρεκκλήσι της Ορθόδοξης Ακαδημίας της Αγίας Πετρούπολης. Ο πατέρας Κωνσταντίνος αργότερα έγινε μοναχός και υπηρετεί την Ορθόδοξη Εκκλησία. Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο του μυστηρίου του Χρίσματος το οποίο τελείται ευθύς αμέσως μετά το βάπτισμα στα νεοφώτιστα μέλη της Ορθοδοξίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων