21/01/2020 21/01/2020 Μεγάλη απήχηση είχαν οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η ιστοσελίδα egyptianstreets.com, στις οποίες απεικονίζεται χιονισμένη η Αγία Αικατερίνη του Σινά. Το χιόνι είναι κάτι σπάνιο για την ηλιόλουστη χώρα του Νείλου και αποφάσισαν οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να μεταφέρουν τον ενθουσιασμό τους σε όλο τον κόσμο. Η Ιερά Μονή Αγίας Αικατερίνης στο Ορος Σινά...
21 Ιανουαρίου, 2020 - 11:57
Τελευταία ενημέρωση: 21/01/2020 - 12:25

Στη χιονισμένη Αγία Αικατερίνη του Σινά (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Διαδώστε:
Στη χιονισμένη Αγία Αικατερίνη του Σινά (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Μεγάλη απήχηση είχαν οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η ιστοσελίδα egyptianstreets.com, στις οποίες απεικονίζεται χιονισμένη η Αγία Αικατερίνη του Σινά.

Το χιόνι είναι κάτι σπάνιο για την ηλιόλουστη χώρα του Νείλου και αποφάσισαν οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να μεταφέρουν τον ενθουσιασμό τους σε όλο τον κόσμο.
Η Ιερά Μονή Αγίας Αικατερίνης στο Ορος Σινά ή Ιερά Μονή του Θεοβαδίστου Ορους Σινά όπως αποκαλείται επίσημα, είναι κτισμένη στις παρυφές του όρους Σινά, στην ομώνυμη χερσόνησο.
Η Μονή αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς  της UNESCO.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων