07/07/2019 07/07/2019 Θεραπεία καρκίνου του νεφρού 4 Απριλίου 2008 Μόσχα Το γεγονός που περιγράφω έγινε τον Ιανουάριο του 2006. Οι ιατροί με έστειλαν να κάνω μια εξέταση, που το αποτέλεσμά της ήταν συνταρακτικό γι’ αυτούς. Στη συνέχεια έκανα σπειροειδή αξονική τομογραφία, μια εξέταση πιο σύγχρονη και πρωτοποριακή. Το αποτέλεσμα ήταν καρκινικός όγκος στον αριστερό νεφρό. Τότε ήμουν...
07 Ιουλίου, 2019 - 21:58
Τελευταία ενημέρωση: 07/07/2019 - 22:09

Θαύματα Παναγίας Παντανάσσης

Διαδώστε:
Θαύματα Παναγίας Παντανάσσης

Θεραπεία καρκίνου του νεφρού

4 Απριλίου 2008

Μόσχα

Το γεγονός που περιγράφω έγινε τον Ιανουάριο του 2006. Οι ιατροί με έστειλαν να κάνω μια εξέταση, που το αποτέλεσμά της ήταν συνταρακτικό γι’ αυτούς. Στη συνέχεια έκανα σπειροειδή αξονική τομογραφία, μια εξέταση πιο σύγχρονη και πρωτοποριακή. Το αποτέλεσμα ήταν καρκινικός όγκος στον αριστερό νεφρό. Τότε ήμουν 39 ετών. Οι γιατροί μου είπαν ότι οι άνθρωποι ζούν πολλά χρόνια και με ένα νεφρό εάν αφαιρεθεί το ασθενές.

Στην αρχή στενοχωρήθηκα πολύ. Σχεδόν έπεσα σε λύπη. Ο πνευματικός μου, μου έλεγε. «Να προσεύχεσαι. Με ένα νεφρό μπορείς να ζήσεις πολλά χρόνια». Κατάλαβα ότι έμεινα μόνος μου με το Θεό και την Παναγία.

Στη Μόσχα υπάρχει ένα μοναστήρι Νοβοσπάσκυ όπου βρίσκεται ένα αντίγραφο μιάς εικόνας της Παναγίας της Παντανάσσης από το Άγιον Όρος, που είναι γνωστή για τα θαύματα που κάνει. Αρχισα να εκκλησιάζομαι τις Κυριακές στο μοναστήρι και να συμμετέχω στις παρακλήσεις της Παναγίας της Παντανάσσης. Επίσης έδινα το όνομά μου να μνημονεύεται στην προσκομιδή για μακροχρόνια διαστήματα.

Πέρασε ένας χρόνος και πάλι πήγα να κάνω εξετάσεις, επειδή οι ασθενείς με καρκίνο πρέπει δυο φορές το χρόνο να κάνουν αξονική τομογραφία. Αποτέλεσμα είναι ότι ο όγκος δεν μεγαλώνει αλλά φαίνεται σαν μια μικρή κύστη. Πέρασε ακόμη ένας χρόνος με εκτενείς καθημερινές δεήσεις προς την Παναγία Θεοτόκο. Η τελική διάγνωση έδειξε ότι έχω κύστη.

Δόξα σοι Κύριε,

Α. K.

 

Θαυματουργική θεραπεία καρκίνου του προστάτη

Καναδάς

«Το 2003 έγινε ιατρική διάγνωση ότι έπασχα από καρκίνο του προστάτη σε προχωρημένο στάδιο.

Προσευχόμουνα συνέχεια στην Παντάνασσα, της οποίας δύο αντίγραφα εικόνων βρίσκονται σε δύο Μονές της Μόσχας, στο Νοβοσπάσκι και Νοβοαλεκσέεφσκι. Έκανα ραδιοθεραπεία στο κέντρο καρκίνου του Κάλκαρι στον Καναδά.

Ο πνευματικός μου από το ναό της Αναλήψεως του Κυρίου της Μόσχας, μετά την επίσκεψή του στην Ιερά Μονή Βατοπαιδίου μου έφερε ένα αντίγραφο της Παντανάσσης, το οποίο ευλόγησε στο πρωτότυπο, και μια κορδέλα της Τιμίας Ζώνης της Παναγίας.

Οι καθημερινές μου προσευχές και οι Χαιρετισμοί προς την Παντάνασσα εισακούσθηκαν από τον Κύριο, ο οποίος ευλόγησε και οδήγησε στο καλό τα χέρια των ιατρών, που με θεράπευαν. Τώρα είναι η τέταρτη χρονιά που είμαι θεραπευμένος με τη βοήθεια της Παντανάσσης, του Αγίου Παντελεήμονος, Μακαρίας Ματρώνης και του Κυρίου και Σωτήρα μας.

Συνεχίζω καθημερινά να προσεύχομαι θερμά στην Παντάνασσα δοξάζοντας τον Κύριο που με αξίωσε να επισκεφθώ την Ιερά Μονή Βατοπαιδίου.

Ο Θεός να σας σκέπει.

Ο. Σ.

 

«Μόνο την μισή θεραπεία χρειάστηκε να κάνω»

Κοζάνη

«…Πριν ένα χρόνο αρρώστησα από καρκίνο. Τα έχασα. Μέχρι τότε δεν πήγαινα στην Εκκλησία, μόνο έλεγα ότι πιστεύω. Όταν όμως ήλθε ο καρκίνος έπρεπε από κάπου να κρατηθώ, να πάρω δύναμη. Αυτήν τη δύναμη μου την έδωσε ο Θεός και η Παναγία· και ξέρω ότι δεν την άξιζα.

Ξεκίνησα να κάνω χημειοθεραπείες στη Θεσσαλονίκη. Έπρεπε να κάνω δώδεκα. Στο ενδιάμεσο των χημειοθεραπειών αποφάσισα να έλθω στο Άγιον Όρος. Τότε ήλθα στη Μονή Βατοπαιδίου.

Κατά τη διάρκεια της προσκυνήσεως των Αγίων λειψάνων έμαθα για την εικόνα της Παντανάσσης που θεραπεύει τον καρκίνο. Την παρακάλεσα να θεραπεύσει και μένα, με την υπόσχεση ότι θα έρθω ξανά στη Χάρη της για να την ευχαριστήσω. Έφυγα από το Άγιον Όρος παίρνοντας και την Παράκληση της Παναγίας της Παντανάσσης.

Ένα βράδυ, το σώμα μου πονούσε πολύ από τα φάρμακα της χημειοθεραπείας. Με το ζόρι στεκόμουν όρθιος και έπρεπε το πρωΐ, στις 6, να σηκωθώ και πάλι για να πάω για θεραπεία. Στο μυαλό μου ήλθε η Παράκληση της Παναγίας και είπα να σφίξω τα δόντια να τη διαβάσω για πρώτη φορά. Τη διάβασα με πολλή πίστη, γονατιστός μπροστά στην εικόνα της, μή μπορώντας να συγκρατήσω τα δάκρυα μου και έπεσα να κοιμηθώ.

Αυτό που ένιωσα εκείνο το βράδυ δεν ξέρω αν μπορώ να το περιγράψω. Ξυπνούσα με χαμόγελο και ένιωθα την παρουσία της Παναγίας και την ευχαριστούσα. Αυτό κράτησε όλο το βράδυ, από τις 12 μέχρι τις 6 το πρωΐ. Όταν σηκώθηκα μου έφυγε ο πόνος που είχα. Μέσα μου ένιωθα αγαλλίαση, μια ξεκούραση που δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Η μητέρα μου βλέποντας με το πρωΐ έμεινε άφωνη. Με είδε ευδιάθετο να χαμογελώ και με ρώτησε τί έγινε, γιατί το βράδυ με είδε ότι δεν μπορούσα να ξαπλώσω από τους πόνους. Ήθελε να μάθει τί έγινε μέσα σε έξι ώρες. Της είπα για το θαύμα της παρουσίας της Παντανάσσης.

Ήξερα ότι η Παναγία άκουσε την προσευχή μου και θα με γιατρέψει από τον καρκίνο, όπως και έγινε. Τώρα που γράφω για το θαύμα της Παναγίας της Παντανάσσης, ο καρκίνος έχει εξαφανισθεί.

Μεγάλη η Χάρη της. Θα την ευγνωμονώ σε όλη μου τη ζωή.

Σε ευχαριστώ Παναγία μου Παντάνασσα,

ο δούλός σου Α. Θ.

ετών 25.

 

ΠΗΓΗ: Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, Θαύματα Παναγίας Παραμυθίας και Παναγίας Παντανάσσης, Άγιον Όρος

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων