07/06/2024 07/06/2024 Μια ακόμη σημαντική διάκριση ανακοινώνει το Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο-Γυμνάσιο Λαμίας «Όσιος Βησσαρίων ο Αγαθωνίτης». Πρόκειται για τη βράβευση του μαθητή της Α΄ τάξης του Λυκείου, Εμμανουήλ Ταρλαντά, στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ζωγραφικής του Τομέα Νεότητας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με θέμα «1924-2024: 100 χρόνια δημιουργικής πορείας τομέα Νεότητας Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού». Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γενικού...
07 Ιουνίου, 2024 - 17:26
Τελευταία ενημέρωση: 07/06/2024 - 17:25

2ο Πανελλήνιο Βραβείο για το Εκκλησιαστικό Σχολείο Λαμίας σε διαγωνισμό ζωγραφικής

Διαδώστε:
2ο Πανελλήνιο Βραβείο για το Εκκλησιαστικό Σχολείο Λαμίας σε διαγωνισμό ζωγραφικής

Μια ακόμη σημαντική διάκριση ανακοινώνει το Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο-Γυμνάσιο Λαμίας «Όσιος Βησσαρίων ο Αγαθωνίτης». Πρόκειται για τη βράβευση του μαθητή της Α΄ τάξης του Λυκείου, Εμμανουήλ Ταρλαντά, στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ζωγραφικής του Τομέα Νεότητας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με θέμα «1924-2024: 100 χρόνια δημιουργικής πορείας τομέα Νεότητας Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γενικού Εκκλησιαστικού Λυκείου-Γυμνασίου Λαμίας «Όσιος Βησσαρίων ο Αγαθωνίτης»:

Μια ακόμη σημαντική διάκριση ανακοινώνει το Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο-Γυμνάσιο Λαμίας «Όσιος Βησσαρίων ο Αγαθωνίτης». Πρόκειται για τη βράβευση μαθητή του Σχολείου μας στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ζωγραφικής του Τομέα Νεότητας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με θέμα «1924-2024: 100 χρόνια δημιουργικής πορείας τομέα Νεότητας Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού».

Συγκεκριμένα, ο μαθητής της Α΄ τάξης του Λυκείου, Εμμανουήλ Ταρλαντάς απέσπασε το 2ο Πανελλήνιο Βραβείο, έχοντας πάντα δίπλα του την Θεολόγο και Εικαστικό του Σχολείου μας, κ. Ζωή Καραμαλίγκα.

Η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Ιουλίου 2024 και ώρα 7.00 μ.μ. στην αίθουσα «Ιωάννης Δεσποτόπουλος» του Ωδείου Αθηνών.

Θερμά συγχαρητήρια στον βραβευθέντα αλλά και στην επιβλέπουσα εκπαιδευτικό, η οποία φαίνεται να αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους μαθητές της.

Ευχόμαστε σε όλους μας τους μαθητές και τις μαθήτριες μεσιτείαις των Αγίων Νεκταρίου, Στυλιανού και Αικατερίνης, εφόρων και κραταιών προστατών της Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης και του Εκκλησιαστικού Σχολείου Λαμίας, καθώς και μεσιτείαις του Οσίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου, κάθε επιτυχία στη ζωή τους.

Η δημιουργία του μαθητή Εμμανουήλ Ταρλαντά:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων