09/08/2020 09/08/2020 Αφιερωμένο στον Πόντο το τετραήμερο Φεστιβάλ «Ανάπλεια» του Δήμου Ναυπλιέων, που για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, και παρά την πανδημία, ο Δήμος Ναυπλιέων διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 8 Αυγούστου 2020. Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκαν στις τρεις πιο ιστορικές πλατείες του Ναυπλίου, Φιλελλήνων, Τριών Ναυάρχων και Συντάγματος. Στην Πλατεία Συντάγματος πραγματοποιήθηκε χορευτική εκδήλωση με...
09 Αυγούστου, 2020 - 12:51
Τελευταία ενημέρωση: 09/08/2020 - 13:39

Ανάπλεια 2020: Από τον Πόντο στο Ναύπλιο

Διαδώστε:
Ανάπλεια 2020: Από τον Πόντο στο Ναύπλιο

Αφιερωμένο στον Πόντο το τετραήμερο Φεστιβάλ «Ανάπλεια» του Δήμου Ναυπλιέων, που για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, και παρά την πανδημία, ο Δήμος Ναυπλιέων διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 8 Αυγούστου 2020. Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκαν στις τρεις πιο ιστορικές πλατείες του Ναυπλίου, Φιλελλήνων, Τριών Ναυάρχων και Συντάγματος.

Στην Πλατεία Συντάγματος πραγματοποιήθηκε χορευτική εκδήλωση με τη συμμετοχή της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας, και: του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Καβακλιωτών Αιγινίου «Ανατολική Ρωμυλία», του συλλόγου «Τέχνες εν χορώ» Παναγιώτης Κατσίκης Πάτρα, της Ομάδας Χοροκίνηση, της Χορευτικής Ομάδας Σωματείου Φίλων Π.Λ.Ι., καθώς και του Χορευτικού Ομίλου Κιβερίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων