22/07/2020 22/07/2020 Εκλογές για την ανάδειξη νέων Προέδρων στα δύο Τμήματα της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ διενεργήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες.  Συγκεκριμένα Πρόεδρος του Τμήματος Θεολογίας εξελέγη ο Αναπληρωτής Καθηγητής του Κανονικού και Εκκλησιαστικού Δικαίου κ. Νίκος Μαγγιώρος και Αναπληρώτρια Πρόεδρος η Αν. Καθηγήτρια Εκκλησιαστικής Ιστορίας κ. Ευαγγελία Αμοιρίδου. Ο νέος Πρόεδρος του Τμήματος Θεολογίας Αν. Καθηγητής Νίκος Μαγγιώρος Στο...
22 Ιουλίου, 2020 - 18:18
Τελευταία ενημέρωση: 22/07/2020 - 19:40

ΑΠΘ: Ποιοι είναι οι νέοι Πρόεδροι των 2 Τμημάτων της Θεολογικής Σχολής

Διαδώστε:
ΑΠΘ: Ποιοι είναι οι νέοι Πρόεδροι των 2 Τμημάτων της Θεολογικής Σχολής

Εκλογές για την ανάδειξη νέων Προέδρων στα δύο Τμήματα της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ διενεργήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες. 

Συγκεκριμένα Πρόεδρος του Τμήματος Θεολογίας εξελέγη ο Αναπληρωτής Καθηγητής του Κανονικού και Εκκλησιαστικού Δικαίου κ. Νίκος Μαγγιώρος και Αναπληρώτρια Πρόεδρος η Αν. Καθηγήτρια Εκκλησιαστικής Ιστορίας κ. Ευαγγελία Αμοιρίδου.

Ο νέος Πρόεδρος του Τμήματος Θεολογίας Αν. Καθηγητής Νίκος Μαγγιώρος

Στο Τμήμα Ποιμαντική και Κοινωνικής Θεολογίας Πρόεδρος εξελέγη ο Καθηγητής Εκκλησιαστικής Ιστορίας κ. Κωνσταντίνος Χρήστου και Αναπληρωτής Πρόεδρος ο Καθηγητής Ιστορίας των Θρησκευμάτων κ. Απόστολος Κραλίδης.

Ο νέος Πρόεδρος του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας Καθηγητής Κωνσταντίνος Χρήστου

Με επιστολή του ο Κοσμήτορας της Σχολής, Καθηγητής κ. Θεόδωρος Γιάγκου, ευχήθηκε στους νεοεκλεγέντες Προέδρους και Αναπληρωτές Προέδρους καλή διακονία με στόχευση την περαιτέρω μαρτυρία και την επιτυχημένη προβολή του έργου που έχουν οι Θεολογικές Σχολές.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων