02/02/2023 02/02/2023 Στο πλαίσιο της διατήρησης και ενίσχυσης της ελληνόγλωσσης εκπαίδευσης, το Ελληνικό Διαδικτυακό Σχολείο διοργανώνει καλοκαιρινή κατασκήνωση στο Σοφικό Κορινθίας, από 3 έως 14 Αυγούστου 2023, για παιδιά 6-16 ετών, όλων των επιπέδων, στα ελληνικά. Το πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών, καθώς και του Υπουργείου...
02 Φεβρουαρίου, 2023 - 21:30
Τελευταία ενημέρωση: 02/02/2023 - 21:33

«Αυτό το καλοκαίρι μαθαίνουμε ελληνικά»: Δύο προγράμματα στήριξης ελληνόγλωσσης εκπαίδευσης

Διαδώστε:
«Αυτό το καλοκαίρι μαθαίνουμε ελληνικά»: Δύο προγράμματα στήριξης ελληνόγλωσσης εκπαίδευσης

Στο πλαίσιο της διατήρησης και ενίσχυσης της ελληνόγλωσσης εκπαίδευσης, το Ελληνικό Διαδικτυακό Σχολείο διοργανώνει καλοκαιρινή κατασκήνωση στο Σοφικό Κορινθίας, από 3 έως 14 Αυγούστου 2023, για παιδιά 6-16 ετών, όλων των επιπέδων, στα ελληνικά.

Το πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών, καθώς και του Υπουργείου Τουρισμού της Ελλάδος.

Το Ελληνικό Διαδικτυακό Σχολείο διοργανώνει επίσης καλοκαιρινό πρόγραμμα ενηλίκων, στην Αναργύρειο και Κοργιαλένειο Σχολή Σπετσών, από 24 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου 2023.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται σε κάθε ενήλικα, οποιουδήποτε επιπέδου γνώσης ελληνικών.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://thegreekonlineschool.com/

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων