08/09/2019 08/09/2019 «Δεν αποδυναμώνεται το πάγιο και δίκαιο αίτημά μας για τα γλυπτά του Παρθενώνα» ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απαντώντας σε ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου στην 84η ΔΕΘ και πρόσθεσε ότι “το Βρετανικό Μουσείο δίνει μάχη που κάποια στιγμή θα την χάσει”. Πρόσθεσε επίσης ότι: “δεν απεμπολεί η Ελλάδα κανένα δικαίωμα στα γλυπτά του Παρθενώνα. Μας ασκήθηκε όμως...
08 Σεπτεμβρίου, 2019 - 15:25
Τελευταία ενημέρωση: 08/09/2019 - 15:27

“Δεν αποδυναμώνεται το πάγιο αίτημά μας για τα γλυπτά του Παρθενώνα”

Διαδώστε:
“Δεν αποδυναμώνεται το πάγιο αίτημά μας για τα γλυπτά του Παρθενώνα”

«Δεν αποδυναμώνεται το πάγιο και δίκαιο αίτημά μας για τα γλυπτά του Παρθενώνα» ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απαντώντας σε ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου στην 84η ΔΕΘ και πρόσθεσε ότι “το Βρετανικό Μουσείο δίνει μάχη που κάποια στιγμή θα την χάσει”.

Πρόσθεσε επίσης ότι: “δεν απεμπολεί η Ελλάδα κανένα δικαίωμα στα γλυπτά του Παρθενώνα. Μας ασκήθηκε όμως και κακοπροαίρετη κριτική που ταυτίστηκε με τα επιχειρήματα του Βρετανικού Μουσείου”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων