26/11/2019 26/11/2019 Με μεγάλη συμμετοχή φοιτητών πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 26 Νοεμβρίου, στη Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ στο πλαίσιο του μαθήματος Εισαγωγή στην Ηθική του κ. Πέτρου Παναγιωτόπουλου, η διάλεξη του Καθηγητή του Πανεπιστημίου της Νεμπράσκα (ΗΠΑ) κ. Νίκου Στεργίου με θέμα: «Σύγχρονη Έρευνα στο πεδίο των Biomechanics και Ορθόδοξη Θεολογία». Στην ομιλία του ο Καθηγητής Νίκος Στεργίου...
26 Νοεμβρίου, 2019 - 12:37
Τελευταία ενημέρωση: 26/11/2019 - 12:38

Διάλεξη από διακεκριμένο Καθηγητή στο ΑΠΘ

Διαδώστε:
Διάλεξη από διακεκριμένο Καθηγητή στο ΑΠΘ

Με μεγάλη συμμετοχή φοιτητών πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 26 Νοεμβρίου, στη Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ στο πλαίσιο του μαθήματος Εισαγωγή στην Ηθική του κ. Πέτρου Παναγιωτόπουλου, η διάλεξη του Καθηγητή του Πανεπιστημίου της Νεμπράσκα (ΗΠΑ) κ. Νίκου Στεργίου με θέμα: «Σύγχρονη Έρευνα στο πεδίο των Biomechanics και Ορθόδοξη Θεολογία».

Στην ομιλία του ο Καθηγητής Νίκος Στεργίου αναφερθηκε στα επιτεύγματα που έχουν πραγματοποιηθεί στον τομέα μελέτης της ανθρώπινης κίνησης (προσθετικά μέλη, προσομοιώσεις, ενίσχυση της ανθρώπινης κίνησης κ.ά.), αλλά και στη σημασία της ορθόδοξης χριστιανικής πνευματικότητας στους προσανατολισμούς της σύγχρονης έρευνας.

Στη συνέχεια διεξήχθη ένας πολύ εποικοδομητικός διάλογος στον οποίο αναλύθηκαν θέματα για τη προσθετική ως αναπτυσσόμενη επιστήμη και τη προσφορά της στις ανάγκες του ανθρώπου, καθώς και η σπουδαιότητα της μεταβλητότητας στη καθημερινή ζωή.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Χάδος – Φωτογραφίες: Ραφαήλ Γεωργιάδης 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων