04/04/2019 04/04/2019 Στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο Τμήμα Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας παραβρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος κατόπιν προσκλήσεως του Κοσμήτορος κ. Θεοδώρου Γιάγκου. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε στους φοιτητές των μεταπτυχιακών σπουδών του Κανονικού Δικαίου, προσφέροντας τους τις γνώσεις του επί του αντικειμένου. Παρέστησαν αρκετοί καθηγητές του τμήματος ενώ οι φοιτητές...
04 Απριλίου, 2019 - 9:56
Τελευταία ενημέρωση: 04/04/2019 - 10:13

Διάλεξη στο Τμ. Ποιμαντικής ΑΠΘ από τον Μητρ. Λαρίσης

Διαδώστε:
Διάλεξη στο Τμ. Ποιμαντικής ΑΠΘ από τον Μητρ. Λαρίσης

Στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο Τμήμα Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας παραβρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος κατόπιν προσκλήσεως του Κοσμήτορος κ. Θεοδώρου Γιάγκου. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε στους φοιτητές των μεταπτυχιακών σπουδών του Κανονικού Δικαίου, προσφέροντας τους τις γνώσεις του επί του αντικειμένου. Παρέστησαν αρκετοί καθηγητές του τμήματος ενώ οι φοιτητές απηύθυναν πολλές ερωτήσεις και προβληματισμούς τους στον κ. Ιερώνυμο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων