15/04/2020 15/04/2020 Τη δωρεάν παραχώρηση επεισοδίων της Εκπαιδευτικής τηλεόρασης κατόπιν αιτήματος της Κυπριακής Δημοκρατίας, συμφώνησαν η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, κα Νίκη Κεραμέως και ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας της Κύπρου, κ. Πρόδρομος Προδρόμου. Κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης που είχαν οι δύο Υπουργοί, η κα Κεραμέως αποκρίθηκε θετικά στο αίτημα που διατυπώθηκε από τον κ....
15 Απριλίου, 2020 - 22:40
Τελευταία ενημέρωση: 15/04/2020 - 22:43

Δωρεάν παραχώρηση επεισοδίων της εκπαιδευτικής τηλεόρασης στην Κυπριακή Δημοκρατία

Διαδώστε:
Δωρεάν παραχώρηση επεισοδίων της εκπαιδευτικής τηλεόρασης στην Κυπριακή Δημοκρατία

Τη δωρεάν παραχώρηση επεισοδίων της Εκπαιδευτικής τηλεόρασης κατόπιν αιτήματος της Κυπριακής Δημοκρατίας, συμφώνησαν η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, κα Νίκη Κεραμέως και ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας της Κύπρου, κ. Πρόδρομος Προδρόμου.

Κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης που είχαν οι δύο Υπουργοί, η κα Κεραμέως αποκρίθηκε θετικά στο αίτημα που διατυπώθηκε από τον κ. Προδρόμου κι έκανε εκτενή αναφορά στο σχεδιασμό του Υπουργείου για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, και ιδιαίτερα την Εκπαιδευτική τηλεόραση, που απευθύνεται πρωτίστως σε μαθητές Δημοτικού, προκειμένου να ενισχυθεί και άλλο η επαφή τους με το μαθησιακό περιβάλλον και την εκπαιδευτική διαδικασία.

Η Υπουργός, Νίκη Κεραμέως, και η Υφυπουργός, Σοφία Ζαχαράκη, τόνισαν σχετικά: «Εμβαθύνουμε περαιτέρω την ήδη στενή συνεργασία που έχουμε με την Κυπριακή Δημοκρατία σε θέματα Παιδείας και δρομολογούμε τη δωρεάν παραχώρηση του εκπαιδευτικού υλικού που παρήχθη τις τελευταίες εβδομάδες από το Υπουργείο Παιδείας και προβάλλεται καθημερινά στην ΕΡΤ2. Θέλουμε να εκφράσουμε για ακόμη μια φορά τα θερμά συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες μας σε όσους συμβάλλουν στην εξαιρετική αυτή τηλεοπτική παραγωγή προς όφελος των παιδιών μας, και δη στους πολλούς εθελοντές εκπαιδευτικούς μας, στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής και στη διοίκηση της ΕΡΤ.»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων