24/02/2021 24/02/2021 Διδάκτωρ Ιστορίας, Δόγματος, Διορθοδόξων και Διαχριστιανικών Σχέσεων του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Κοινωνικού Πολιτισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ανακηρύχθηκε στις 22 Φεβρουαρίου 2021 ο Αρχιμανδρίτης Συμεών Κάτσινας, Εφημέριος του Αγίου Θεοδώρου, στο Λόφο Παλατίνο της Ρώμης. Θέμα της διδακτορικής του διατριβής είναι το εξής: «Η συμβολή του Χαλκηδόνος Μελίτωνος Χατζή στην αντιμετώπιση διορθοδόξων και διαχριστιανικών...
24 Φεβρουαρίου, 2021 - 18:26
Τελευταία ενημέρωση: 24/02/2021 - 17:41

Δρ Ιστορίας, Δόγματος, Διορθοδόξων & Διαχριστιανικών Σχέσεων ο π. Συμεών Κάτσινας

Διαδώστε:
Δρ Ιστορίας, Δόγματος, Διορθοδόξων & Διαχριστιανικών Σχέσεων ο π. Συμεών Κάτσινας

Διδάκτωρ Ιστορίας, Δόγματος, Διορθοδόξων και Διαχριστιανικών Σχέσεων του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Κοινωνικού Πολιτισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ανακηρύχθηκε στις 22 Φεβρουαρίου 2021 ο Αρχιμανδρίτης Συμεών Κάτσινας, Εφημέριος του Αγίου Θεοδώρου, στο Λόφο Παλατίνο της Ρώμης.

Θέμα της διδακτορικής του διατριβής είναι το εξής: «Η συμβολή του Χαλκηδόνος Μελίτωνος Χατζή στην αντιμετώπιση διορθοδόξων και διαχριστιανικών θεμάτων».

Επιβλέπων Καθηγητής ήταν ο νυν Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, τον οποίον -υπό την καθηγητική ιδιότητά του- βλέπουμε στην ακόλουθη φωτογραφία, κατά την διάρκεια της τηλεϋποστηρίξεως της διατριβής του π. Συμεών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων