18/04/2019 18/04/2019 Αν θέλουμε να καμαρώνουμε σπουδαίους χορευτές κρητικών χορών, θα πρέπει τα μαθήματα και η αγάπη για αυτούς να ξεκινάνε από ιδιαίτερα μικρή ηλικία. Είναι σημαντικό τα νεαρά παιδιά να κάνουν τα πρώτα τους βήματα υπό την καθοδήγηση των χοροδιδασκάλων, οι οποίοι έχουν βασικότερο στόχο τους να μεταλαμπαδεύσουν την παράδοση και την εμπειρία τους. Μέσα σε...
18 Απριλίου, 2019 - 20:35
Τελευταία ενημέρωση: 18/04/2019 - 20:43

Εντυπωσιακή σούστα απο μικρά κρητικόπουλα

Διαδώστε:
Εντυπωσιακή σούστα απο μικρά κρητικόπουλα

Αν θέλουμε να καμαρώνουμε σπουδαίους χορευτές κρητικών χορών, θα πρέπει τα μαθήματα και η αγάπη για αυτούς να ξεκινάνε από ιδιαίτερα μικρή ηλικία. Είναι σημαντικό τα νεαρά παιδιά να κάνουν τα πρώτα τους βήματα υπό την καθοδήγηση των χοροδιδασκάλων, οι οποίοι έχουν βασικότερο στόχο τους να μεταλαμπαδεύσουν την παράδοση και την εμπειρία τους.

Μέσα σε χορευτικούς συλλόγους, βλέπεις συχνά να υπάρχουν τμήματα ακόμη και ηλικίας 5-6 ετών που πιθανότατα θα αποφέρουν κάποια στιγμή «καρπούς» και θα παρακολουθούμε περήφανοι κοπέλια και κρητικοπούλες που θα εκτελούν άψογα αγαπημένους χορούς! Όπως λένε πολλοί, ο χορός μπορεί να θέλει μερικές ώρες να μάθεις τα βήματά του, αλλά χρόνια για τον «κατακτήσεις»…

Πριν λίγο καιρό, καμαρώσαμε ένα εξάχρονο κοπέλι και ένα μικρό κορίτσι που έπειτα από ένα σύντομο θεατρικό χόρεψαν για την ηλικία τους εντυπωσιακή σούστα με περίσσιο κέφι και ενέργεια!

Παρακολουθείστε τα μικρά να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, μπροστά σε κοινό, στο παρακάτω βίντεο:

 

 

ΠΗΓΗ: Τοπικό Ειδησεογραφικό daynight.gr – Ρέθυμνο, Κρήτη, Ελλάδα, Κόσμος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων