24/08/2019 24/08/2019 Με το τριήμερο Φεστιβάλ Βυζαντινών Νερόμυλων ανοίγει η αυλαία των εκδηλώσεων «Σεπτέμβριος όπως… Πολιτισμός» του Δήμου Παύλου Μελά. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, που αρχίζουν στις 30 Αυγούστου και θα ολοκληρωθούν στις 20 Σεπτεμβρίου, περιλαμβάνει 29 δρώμενα τα οποία θα λάβουν χώρα σε 18 διαφορετικούς τόπους της Σταυρούπολης, της Πολίχνης και της Ευκαρπίας. Οι εκδηλώσεις του...
24 Αυγούστου, 2019 - 13:50

Φεστιβάλ Βυζαντινών Νερόμυλων

Διαδώστε:
Φεστιβάλ Βυζαντινών Νερόμυλων

Με το τριήμερο Φεστιβάλ Βυζαντινών Νερόμυλων ανοίγει η αυλαία των εκδηλώσεων «Σεπτέμβριος όπως… Πολιτισμός» του Δήμου Παύλου Μελά. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, που αρχίζουν στις 30 Αυγούστου και θα ολοκληρωθούν στις 20 Σεπτεμβρίου, περιλαμβάνει 29 δρώμενα τα οποία θα λάβουν χώρα σε 18 διαφορετικούς τόπους της Σταυρούπολης, της Πολίχνης και της Ευκαρπίας.

Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Βυζαντινών Νερόμυλων περιλαμβάνουν μία μουσική παράσταση με τον Δημήτρη Ζερβουδάκη (30/8), διαδρομή στη μουσική της Κρήτης, της Μεσογείου και του κόσμου με τον Ross Daily (31/8) και έξι γυναικεία μουσικά πορτρέτα από την Σοφία Αβραμίδου με τραγούδια που τραγούδησαν η Amalia Rodrigues, η Mercedes Sosa, η Cesaria Evora ,η Fayrouz, η Lucilla Galeazzi και η Στέλλα Χασκίλ (1/9). Οι συναυλίες αυτές θα πραγματοποιηθούν στο Ανοιχτό Θέατρο των Βυζαντινών Νερόμυλων Πολίχνης, με ώρα έναρξης τις 20.30 και ελεύθερη είσοδο.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων «Σεπτέμβριος όπως… Πολιτισμός» περιλαμβάνει επίσης τις Ημέρες Λαϊκού Πολιτισμού που θα πραγματοποιηθούν στο ανοιχτό θέατρο Ευκαρπίας με τον Βασίλη Πρατσινάκη και την Δέσποινα Παγιούλα σε ένα αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου και άλλους μεγάλους Έλληνες συνθέτες και ποιητές (5/9) και «Ένα ταξίδι στην Ανατολή» με την Dilek Koc (12/9).

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Σεπτέμβριος όπως… Πολιτισμός» θα δοθούν παραστάσεις θεάτρου σκιών, θα πραγματοποιηθούν συναυλίες και θα παρουσιαστούν δραματοποιημένα παραμύθια και ιστορίες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων