13/05/2024 20/05/2024 Η ομάδα φοιτητών και εκπαιδευτικών συνεργατών του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α., η οποία υπό τον Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Μάριο Κουκουνάρα-Λιάγκη πραγματοποιεί εκπαιδευτική επίσκεψη στην Κωνσταντινούπολη και το Οικουμενικό Πατριαρχείο, είχε την χαρά να εκκλησιαστεί στον Καθεδρικό Ναό της Αρχιεπισκοπής Κωνσταντινουπόλεως Εισοδίων της Θεοτόκου την Κυριακή 12 Μαΐου 2024. Στη συνέχεια συναντήθηκε με...
13 Μαΐου, 2024 - 16:33
Τελευταία ενημέρωση: 20/05/2024 - 12:45

Φοιτητές και εκπαιδευτικοί του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του ΕΚΠΑ στην Κωνστανινούπολη

Διαδώστε:
Φοιτητές και εκπαιδευτικοί του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του ΕΚΠΑ στην Κωνστανινούπολη

Η ομάδα φοιτητών και εκπαιδευτικών συνεργατών του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α., η οποία υπό τον Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Μάριο Κουκουνάρα-Λιάγκη πραγματοποιεί εκπαιδευτική επίσκεψη στην Κωνσταντινούπολη και το Οικουμενικό Πατριαρχείο, είχε την χαρά να εκκλησιαστεί στον Καθεδρικό Ναό της Αρχιεπισκοπής Κωνσταντινουπόλεως Εισοδίων της Θεοτόκου την Κυριακή 12 Μαΐου 2024.

Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Τράλλεων κ. Βενιαμίν και ήλθε σε επικοινωνία με τον Πρόεδρο και τα μέλη της Μεγαλωνύμου Κοινότητας Σταυροδρομίου Κωνσταντινουπόλεως.

Ακολούθως, η ρωμαίικη Κοινότητα, με πρωτοβουλία του Μητροπολίτου Σαράντα Εκκλησιών κ. Ανδρέα, παρέθεσε γεύμα στους επισκέπτες στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Σταυροδρομίου.

Προ του γεύματος, συζήτησαν στο ναό με τον εφημέριο π. Νικόδημο Σαϊδάμ.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων