26/07/2019 26/07/2019 Γιορτή Αριστοτελικών και Αθωνικών Γεύσεων, θα πραγματοποιηθεί, από την 1η ως τις 4 Αυγούστου 2019, στην παραλία της Ιερισσού, στο πλαίσιο της έκθεσης «Ημέρες Τοπικών Προϊόντων και Παραγωγών». Η έκθεση διοργανώνεται από τον Δήμο Αριστοτέλη, το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, το Σωματείο Επαγγελματιών Ιερισσού και τον Τουριστικό Οργανισμό Χαλκιδικής, με στόχο τη στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας, την...
26 Ιουλίου, 2019 - 16:30
Τελευταία ενημέρωση: 26/07/2019 - 16:18

Γιορτή Αριστοτελικών και Αθωνικών Γεύσεων στην παραλία της Ιερισσού

Διαδώστε:
Γιορτή Αριστοτελικών και Αθωνικών Γεύσεων στην παραλία της Ιερισσού

Γιορτή Αριστοτελικών και Αθωνικών Γεύσεων, θα πραγματοποιηθεί, από την 1η ως τις 4 Αυγούστου 2019, στην παραλία της Ιερισσού, στο πλαίσιο της έκθεσης «Ημέρες Τοπικών Προϊόντων και Παραγωγών».

Η έκθεση διοργανώνεται από τον Δήμο Αριστοτέλη, το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, το Σωματείο Επαγγελματιών Ιερισσού και τον Τουριστικό Οργανισμό Χαλκιδικής, με στόχο τη στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας, την ανάδειξη των εξαιρετικών προϊόντων του Νομού και την εξωστρέφεια.

Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη.

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων