11/10/2023 12/10/2023 Η αιθέρια φωνή της Νεκταρίας Καραντζή, της κορυφαίας Ελληνίδας υμνωδού, που έχει εμπνεύσει γυναίκες από όλον τον κόσμο να ακολουθήσουν την ψαλτική τέχνη, επιλέχθηκε από τους παραγωγούς του Hollywood για την επερχόμενη ταινία Hex της Odeon και της Parma Records. Από τις 15 Σεπτεμβρίου έως τις 31 Οκτωβρίου η φωνή της ακούγεται στο ιστορικό θέατρο...
11 Οκτωβρίου, 2023 - 19:17
Τελευταία ενημέρωση: 12/10/2023 - 5:41

H ψαλτική τέχνη και η Νεκταρία Καραντζή στο Hollywood

Διαδώστε:
H ψαλτική τέχνη και η Νεκταρία Καραντζή στο Hollywood

Η αιθέρια φωνή της Νεκταρίας Καραντζή, της κορυφαίας Ελληνίδας υμνωδού, που έχει εμπνεύσει γυναίκες από όλον τον κόσμο να ακολουθήσουν την ψαλτική τέχνη, επιλέχθηκε από τους παραγωγούς του Hollywood για την επερχόμενη ταινία Hex της Odeon και της Parma Records.

Από τις 15 Σεπτεμβρίου έως τις 31 Οκτωβρίου η φωνή της ακούγεται στο ιστορικό θέατρο του Los Angeles, σε μια θεατρική εμπειρία της Odeon που αποτελεί το prequel της επερχόμενης κινηματογραφικής ταινίας Hex και αναβιώνει την ατμόσφαιρα του παλιού Hollywood.

Σε μια έντονη θεατρική και κινηματογραφική πάλη μεταξύ καλού και κακού, η βυζαντινή υμνωδία χρησιμοποιείται για να εκπροσωπήσει το καλό και το θεϊκό φως απέναντι στο έρεβος, μέσα από την ιστορία μιας νεαρής γυναίκας.

Στα special credits αυτής της παραγωγής κυριαρχεί το όνομα του Αμερικανού παραγωγού Mark Binder, ιδρυτή της IMN Creative, γνωστής για τα προηγμένα καθηλωτικά στάδια μίξης Dolby Atmos, ο οποίος υπογράφει τη θεατρική παραγωγή μαζί με τον Chris Anastas συνιδρυτή της SoundFi.

Ο Mark Binder ηχογράφησε τη φωνή της Νεκταρίας Καραντζή για τις ανάγκες της θεατρικής και της επερχόμενης κινηματογραφικής παραγωγής στο studio της Ραδιοφωνίας της Λετονίας, στο οποίο ηχογραφήθηκε και το soundtrack της ταινίας από τον κορυφαίο Βρετανό συνθέτη Martyn Axe.

Η Νεκταρία Καραντζή ανέφερε στο προφίλ της στο Facebook: «Εμπειρία να δουλεύεις με τον Mark Binder και όλο το υπέροχο team μιας υπέροχης αμερικανικής παραγωγής, μεταξύ των οποίων ο σπουδαίος βρετανός συνθέτης Martyn Axe, ο ιδρυτής του SoundFi Systems, Chris Anastas και η δημοφιλής νεαρή ηθοποιός Eva Ariel Binder».

Η θεατρική παραγωγή εκτυλίσσεται στο ιστορικό θέατρο του Los Angeles στη διάσημη Broadway Street, έναν επιβλητικό χώρο που κατασκευάστηκε στα τέλη του 1930 και στον οποίο έχουν φιλοξενηθεί κάποιες από τις μεγαλύτερες χολυγουντιανές παραγωγές, με πρώτη το City of Light του Charlie Chaplin.

(Πηγή φωτογραφιών: Facebook – Instagram)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων