02/10/2021 02/10/2021 Εμβληματικός κωμικός του κλασσικού ελληνικού κινηματογράφου, του βαριετέ και της επιθεώρησης, ο ηθοποιός Κώστας Χατζηχρήστος, έφυγε από τη ζωή πριν από 20 χρόνια, στις 3 Οκτωβρίου 2001. Το απόσπασμα που ακολουθεί από την εκπομπή Παρασκήνιο, παραγωγής 1978, σε σκηνοθεσία Βασίλη Κεσίσογλου, παρουσιάζει τμήμα από συνέντευξη του Χατζηχρήστου, ο οποίος περιγράφει τα πρώτα βήματα της θεατρικής...
02 Οκτωβρίου, 2021 - 18:04
Τελευταία ενημέρωση: 02/10/2021 - 18:05

Η Ελλάδα θυμάται έναν μεγάλο κωμικό ηθοποιό της (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Η Ελλάδα θυμάται έναν μεγάλο κωμικό ηθοποιό της (ΒΙΝΤΕΟ)

Εμβληματικός κωμικός του κλασσικού ελληνικού κινηματογράφου, του βαριετέ και της επιθεώρησης, ο ηθοποιός Κώστας Χατζηχρήστος, έφυγε από τη ζωή πριν από 20 χρόνια, στις 3 Οκτωβρίου 2001. Το απόσπασμα που ακολουθεί από την εκπομπή Παρασκήνιο, παραγωγής 1978, σε σκηνοθεσία Βασίλη Κεσίσογλου, παρουσιάζει τμήμα από συνέντευξη του Χατζηχρήστου, ο οποίος περιγράφει τα πρώτα βήματα της θεατρικής του σταδιοδρομίας στην Αθήνα, θυμάται τον πρώτο ρόλο του σε ταινία της Φίνος Φιλμ, την «Γκόλφω» του Ορέστη Λάσκου, το 1955, τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπιζε τις ταινίες, την ξεχωριστή θέση που έχει για εκείνον ο ρόλος του στην ταινία ο «Ηλίας του 16ου», το πάθος του για αυτή τη δουλειά και την αγάπη του κόσμου. Αφιέρωμα από το Αρχείο της ΕΡΤ Α.Ε. για την επέτειο 20 ετών από το θάνατο του δημοφιλούς κωμικού, Κώστα Χατζηχρήστου.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή εδώ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων