17/03/2019 17/03/2019 Στο πλαίσιο των μαθήματος «Εκκλησία και Διεθνείς Σχέσεις» (Υ/Ε), (Β΄εξ.) πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Mαρτίου 2019 εκπαιδευτική επίσκεψη-ξενάγηση των φοιτητών και φοιτητριών του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας του ΕΚΠΑ στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο. Οι φοιτητές/φοιτήτριες είχαν την ευκαιρία να ξεναγήθούν τόσο στην μόνιμη έκθεση του Εθνικού Ιστορικού Μουσείου όσο και στην περιοδική έκθεση «Η...
17 Μαρτίου, 2019 - 14:34

«Η Ελληνική Επανάσταση σε ευρωπαϊκές πορσελάνες»

Διαδώστε:
«Η Ελληνική Επανάσταση σε ευρωπαϊκές πορσελάνες»

Στο πλαίσιο των μαθήματος «Εκκλησία και Διεθνείς Σχέσεις» (Υ/Ε), (Β΄εξ.) πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Mαρτίου 2019 εκπαιδευτική επίσκεψη-ξενάγηση των φοιτητών και φοιτητριών του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας του ΕΚΠΑ στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο. Οι φοιτητές/φοιτήτριες είχαν την ευκαιρία να ξεναγήθούν τόσο στην μόνιμη έκθεση του Εθνικού Ιστορικού Μουσείου όσο και στην περιοδική έκθεση «Η Ελληνική Επανάσταση σε ευρωπαϊκές πορσελάνες».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων