11/11/2019 11/11/2019 Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019 ο πανηγυρικός εορτασμός της μνήμης του Αγίου Νεκταρίου Κεφαλά (1846-1920), Μητροπολίτου Πενταπόλεως της Αιγύπτου και αποφοίτου της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Θεολογικής Σχολής, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομου (Σαββάτου), Καθηγητή, και με την ένθερμη συμμετοχή Αρχών, Καθηγητών, Προσωπικού και...
11 Νοεμβρίου, 2019 - 10:01
Τελευταία ενημέρωση: 11/11/2019 - 9:37

Η Θεολογική Σχολή Αθηνών τίμησε τον Άγιο Νεκτάριο

Διαδώστε:
Η Θεολογική Σχολή Αθηνών τίμησε τον Άγιο Νεκτάριο

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019 ο πανηγυρικός εορτασμός της μνήμης του Αγίου Νεκταρίου Κεφαλά (1846-1920), Μητροπολίτου Πενταπόλεως της Αιγύπτου και αποφοίτου της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Θεολογικής Σχολής, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομου (Σαββάτου), Καθηγητή, και με την ένθερμη συμμετοχή Αρχών, Καθηγητών, Προσωπικού και φοιτητών/τριών της Σχολής.

Στο πλαίσιο του εορτασμού προσφέρθηκε αρτοκλασία εκ μέρους του Συλλόγου Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υποψηφίων Διδακτόρων (Σ.ΜΕ.Κ.ΘΕ.) του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας του Ε.Κ.Π.Α., Προστάτης του οποίου διατελεί ο Άγιος Νεκτάριος, σύμφωνα με το Καταστατικό του Συλλόγου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ακολούθησε κέρασμα στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Θεολογικής Σχολής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων