03/11/2020 03/11/2020 Σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες του Υπουργείου Εσωτερικών και για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, η λειτουργία των εκθέσεων του Βυζαντινού & Χριστιανικού Μουσείου αναστέλλεται από αύριο και μέχρι νεωτέρας. Μπορείτε να περιηγηθείτε στις συλλογές και την περιοδική έκθεση του μουσείου ΕΔΩ. Το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο περιλαμβάνει περισσότερα από 30.000 αντικείμενα που χρονολογούνται από...
03 Νοεμβρίου, 2020 - 18:00
Τελευταία ενημέρωση: 03/11/2020 - 18:05

Ηλεκτρονικές περιηγήσεις στο Βυζαντινό Μουσείο

Διαδώστε:
Ηλεκτρονικές περιηγήσεις στο Βυζαντινό Μουσείο

Σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες του Υπουργείου Εσωτερικών και για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, η λειτουργία των εκθέσεων του Βυζαντινού & Χριστιανικού Μουσείου αναστέλλεται από αύριο και μέχρι νεωτέρας.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στις συλλογές και την περιοδική έκθεση του μουσείου ΕΔΩ.

Το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο περιλαμβάνει περισσότερα από 30.000 αντικείμενα που χρονολογούνται από τον 3ο έως και τον 21ο αιώνα μ.Χ.: εικόνες, τοιχογραφίες, ψηφιδωτά, παλαίτυπα, χειρόγραφα, αντικείμενα από χαρτί, γλυπτά, έργα μικροτεχνίας, κεραμικά, υφάσματα, πίνακες, αντίγραφα.

Όλα είναι καταγεγραμμένα, ταξινομημένα χρονολογικά, κατά υλικό και θεματικά, και ψηφιοποιημένα με ηλεκτρονικά συστήματα καταγραφής. Όσα δεν εκτίθενται στη μόνιμη έκθεση φυλάσσονται σε ιδανικές συνθήκες υγρασίας και θερμοκρασίας σε σύγχρονες αρχαιολογικές αποθήκες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων