16/07/2019 16/07/2019 Σε πρωινή εκπομπή στον ΑΝΤ1 μίλησε σήμερα  η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως. Σε ερώτημα των δημοσιογράφων για το καθεστώς μισθοδοσίας του κλήρου η κ. Κεραμέως απάντησε πως δεν θα υπάρχει καμία αλλαγή στο ισχύον καθεστώς. Αναλυτικά ανέφερε: “Σήμερα υπάρχει συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Αρχιεπίσκοπο. Αύριο θα συναντηθώ και εγώ μαζί του....
16 Ιουλίου, 2019 - 11:21
Τελευταία ενημέρωση: 16/07/2019 - 12:42

Κεραμέως: “Καμία αλλαγή στη μισθοδοσία του Κλήρου”

Διαδώστε:
Κεραμέως: “Καμία αλλαγή στη μισθοδοσία του Κλήρου”

Σε πρωινή εκπομπή στον ΑΝΤ1 μίλησε σήμερα  η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως.

Σε ερώτημα των δημοσιογράφων για το καθεστώς μισθοδοσίας του κλήρου η κ. Κεραμέως απάντησε πως δεν θα υπάρχει καμία αλλαγή στο ισχύον καθεστώς.

Αναλυτικά ανέφερε: “Σήμερα υπάρχει συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Αρχιεπίσκοπο. Αύριο θα συναντηθώ και εγώ μαζί του. Η πρόταση της προηγούμενης κυβέρνησης για τη μισθοδοσία του κλήρου, με την οποία εμείς διαφωνούμε, κατέρρευσε. Φυσικά και οι κληρικοί παραμένουν στη μισθοδοσία του δημοσίου. Τα όποια ζητήματα αφορούν τις σχέσεις Κράτους – Εκκλησίας μπορούν να λυθούν κάλλιστα νομοθετικά”.

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων