07/09/2019 07/09/2019 Ο καινοτόμος κύκλος σπουδών του Μουσικού Εργαστηρίου Χρόνης Αηδονίδης υποδέχεται για μία ακόμη χρονιά τους σπουδαστές που επιθυμούν να μυηθούν αυθεντικά στον κόσμο της Ελληνικής μουσικής παράδοσης, κατά το πρότυπο διδασκαλίας του κορυφαίου δασκάλου και εμβληματικής μορφής του παραδοσιακού τραγουδιού, Χρόνη Αηδονίδη. Το Εργαστήρι λειτουργεί στο πλαίσιο του προγράμματος του Ωδείου του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου...
07 Σεπτεμβρίου, 2019 - 21:10
Τελευταία ενημέρωση: 07/09/2019 - 21:02

Ξεκινάει ο φετινός κύκλος του Μουσικού Εργαστηρίου Χρόνης Αηδονίδης

Διαδώστε:
Ξεκινάει ο φετινός κύκλος του Μουσικού Εργαστηρίου Χρόνης Αηδονίδης

Ο καινοτόμος κύκλος σπουδών του Μουσικού Εργαστηρίου Χρόνης Αηδονίδης υποδέχεται για μία ακόμη χρονιά τους σπουδαστές που επιθυμούν να μυηθούν αυθεντικά στον κόσμο της Ελληνικής μουσικής παράδοσης, κατά το πρότυπο διδασκαλίας του κορυφαίου δασκάλου και εμβληματικής μορφής του παραδοσιακού τραγουδιού, Χρόνη Αηδονίδη.

Το Εργαστήρι λειτουργεί στο πλαίσιο του προγράμματος του Ωδείου του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου Χαλανδρίου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών (οδός Ροδοδάφνης 20, λίγα μέτρα από τον προαστιακό Πεντέλης).

Ο νέος κύκλος μαθημάτων που θα ξεκινήσει το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου θα περιλαμβάνει διδασκαλία παραδοσιακού τραγουδιού, κατά το πρότυπο διδασκαλίας του Χρόνη Αηδονίδη, στοιχεία Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής, στοιχεία Θεωρίας Δυτικής Μουσικής και στοιχεία Λαογραφίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων