22/09/2020 22/09/2020 Μικροί και μεγάλοι καλούνται να συμμετάσχουν στην ψηφιακή δράση «Τρεις γενιές σε μια συνταγή» που διοργανώνουν οι Φίλοι της Λαογραφικής Συλλογής «Γεώργιος Γιάννος» την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11 πμ, στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2020. Με την βοήθεια μαμάδων και γιαγιάδων από την μικρή Λάκκα Σούλι, η δράση φιλοδοξεί να...
22 Σεπτεμβρίου, 2020 - 20:28
Τελευταία ενημέρωση: 22/09/2020 - 19:05

Μικροί και μεγάλοι στην ψηφιακή δράση «Τρεις γενιές σε μια συνταγή»

Διαδώστε:
Μικροί και μεγάλοι στην ψηφιακή δράση «Τρεις γενιές σε μια συνταγή»

Μικροί και μεγάλοι καλούνται να συμμετάσχουν στην ψηφιακή δράση «Τρεις γενιές σε μια συνταγή» που διοργανώνουν οι Φίλοι της Λαογραφικής Συλλογής «Γεώργιος Γιάννος» την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11 πμ, στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2020.

Με την βοήθεια μαμάδων και γιαγιάδων από την μικρή Λάκκα Σούλι, η δράση φιλοδοξεί να βοηθήσει τα παιδιά να διαμορφώσουν το εβδομαδιαίο διατροφικό τους πρόγραμμα και να έρθουν σε επαφή με γεύσεις και συνήθειες που καλλιεργούν την ιστορική, κοινωνική και περιβαλλοντική συνείδηση όλων.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το χώρο της Λαογραφικής Συλλογής Γιάννου στο Θεσπρωτικό Πρεβέζης, μέσω της σελίδα μας στο Facebook (“Φίλοι της Λαογραφικής Συλλογής «Γεώργιος Γιάννος»”).

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων